Τρίτη, 23 Απρ.
22oC Αθήνα

Η Κέιτ Μίντλετον απαντά «κομψά» στον Πρίγκιπα Χάρι – «Η ψυχοθεραπεία δεν κάνει καλό σε όλους»

Η Κέιτ Μίντλετον απαντά «κομψά» στον Πρίγκιπα Χάρι – «Η ψυχοθεραπεία δεν κάνει καλό σε όλους»

Η Κέιτ Μίντλετον είναι κομψή ακόμα και στην… ειρωνεία. Μπορεί η βασιλική οικογένεια να διατηρεί την σιωπή της όλο το διάστημα που ο Πρίγκιπας Χάρι, με συνεντεύξεις, ντοκιμαντέρ και απομνημονεύματα τους κάνει σοβαρές επιθέσεις, ωστόσο η πρώτη απάντηση φαίνεται να ήρθε… εμμέσως από την Κέιτ.

Ο Πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον βρίσκονταν χθες (12.01.2023) στο Μέρσεϊσαϊντ, επισκεπτόμενοι το φιλανθρωπικό ίδρυμα ψυχικής υγείας, «Open Door», όταν η Κέιτ είπε: «Οι ψυχαναλύσεις λόγου δεν λειτουργούν για όλους, δεν είναι για όλους αυτές οι θεραπείες». Κάτι που μεταφράστηκε από τα διεθνή μέσα ως… καρφί για τον Πρίγκιπα Χάρι.

Στη αποκαλυπτική αυτοβιογραφία του ο Πρίγκιπα Χάρι, αναφέρεται στην ψυχανάλυση και τις θεραπείες που έχει κάνει ενώ, πολλές φορές ευχαριστεί τους θεραπευτές που τον έχουν βοηθήσει γενικά. Γράφει μάλιστα, πως μετά την έντονη επίθεση που ισχυρίζεται ότι του έκανε ο Γουίλιαμ, κάλεσε αμέσως τον θεραπευτή του.

«Οι θεραπείες δεν είναι για όλους»

Αναλυτικότερα, ο Γουίλιαμ και η Κέιτ συνάντησαν εφήβους στο φιλανθρωπικό ίδρυμα, Open Door, οι οποίοι χρησιμοποιούν τις τέχνες και τον χορό με σκοπό να βοηθήσουν την ενδυνάμωση της ψυχικής υγείας τους.

Η «Sun» ανέφερε ότι η Κέιτ ρώτησε: «Βοήθησε η παραγωγή μουσικής και η συμμετοχή σε αυτά τα εργαστήρια; Σας έχει βοηθήσει με την προσωπική σας ζωή;».

Ένα αγόρι απάντησε ότι η χρήση της μουσικής ως εργαλείο τον βοηθά να εκφράσει τα συναισθήματά του μέσα από κάτι που του αρέσει. Είπε: «Το να παράγεις μουσική και να αφήνεις αυτό που νιώθεις είναι καλύτερο από το να το λες σε μια κλινική ατμόσφαιρα. Μπορώ να το εκφράσω με λέξεις. Ήταν δύσκολο να το εξηγήσω!».

Τότε η Κέιτ απάντησε: «Οι θεραπείες δεν λειτουργούν για μερικούς ανθρώπους, δεν είναι για όλους. Είναι τόσο σημαντικό να υπάρχει μια σειρά από θεραπείες».

«Διαβάσατε το βιβλίο του αδελφού σας;»

Το ζευγάρι ήρθε όμως και σε δύσκολη θέση, όταν επισκέφτηκε το Liverpool Royal Hospital, όπου ένας δημοσιογράφος ρώτησε: «Είχατε την ευκαιρία να διαβάσετε το βιβλίο του αδελφού σας;»

Ο Γουίλιαμ, ο οποίος βρέθηκε στο επίκεντρο των επιθέσεων από τον μικρότερο αδερφό του, αγνόησε την ερώτηση, με αποτέλεσμα ο δημοσιογράφος να ρωτήσει ξανά: «Είχατε την ευκαιρία να διαβάσετε ξανά τα λόγια του αδελφού σας;»

Τότε, Γουίλιαμ και Κέιτ συνέχισαν χαμογελαστοί, περνώντας δίπλα από τον δημοσιογράφο, χωρίς να απαντήσουν στην ερώτησή του.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις