Πέμπτη, 20 Ιουν.
32oC Αθήνα

Η Κέιτι Πέρι θήλασε μέσα σε ένα ποτήρι μπίρα και προκάλεσε συζητήσεις

Η Κέιτι Πέρι θήλασε μέσα σε ένα ποτήρι μπίρα και προκάλεσε συζητήσεις

Η Κέιτι Πέρι είναι μητέρα εδώ και ένα χρόνο και θέλησε να συνδυάσει τη νέα της πραγματικότητα με τις… σκανδαλώδεις εμφανίσεις της στη σκηνή καθώς κατάφερε να γεμίσει ένα ποτήρι με μπίρα μέσω της μεθόδου του… θηλασμού.

Πιο συγκεκριμένα, η Κέιτι Πέρι εμφανίστηκε στη σκηνή φορώντας ένα φόρεμα το οποίο είχε στο σημείο του στήθους δύο κουτάκια μπίρας και ξάπλωσε για να γεμίσει – με μια μέθοδο παρόμοια με αυτή του θηλασμού – ένα ποτήρι μπίρα.

Η 37χρονη σταρ έκανε πάλι τους πάντες να συζητάνε την εκκεντρική εμφάνισή της στο σόου της στο Λας Βέγκας καθώς συνδύασε τη μητρική της φύση, μαζί με έντονα χρώματα και κάποιες «απαγορευμένες» ενέργειες.

https://twitter.com/MTV/status/1476598965709656075

Μεταξύ άλλων, η Κέιτι Πέρι σκαρφάλωσε σε παιδικά αλογάκια, βγήκε μέσα από ένα γιο-γιο και έπιασε συζήτηση με μία γιγαντιαία μάσκα κατά του κορονοϊού πριν τελικά θηλάσει μέσα σε ένα ποτήρι μπίρα.

«Ξέρετε πως πολλά από τα show μου είναι καμιά φορά πιο μεγαλοπρεπή από την κανονική ζωή, αλλά αυτή τη φορά το παράκανα, αφού υποτίθεται πως υποδύομαι μία κούκλα. Αυτή η εμφάνιση είναι ναι μεν για παιδιά, αλλά κλείνει το μάτι στους ενήλικες», δήλωσε η Κέιτι Πέρι.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις