Σάββατο, 27 Απρ.
18oC Αθήνα

Η ξεχωριστή πρόταση γάμου του Hans Zimmer στη σύντροφό του εν μέσω της συναυλίας του

Η ξεχωριστή πρόταση γάμου του Hans Zimmer στη σύντροφό του εν μέσω της συναυλίας του

Ο διάσημος και βραβευμένος με Όσκαρ μουσικοσυνθέτης, Hans Zimmer, βρήκε έναν πρωτότυπο και ξεχωριστό τρόπο να κάνει πρόταση γάμου στη σύντροφό του κατά τη διάρκεια της χθεσινής (15.6.2023) μεγάλης συναυλίας του στο Λονδίνο.

Ο Hans Zimmer έπαιζε με την ορχήστρα του μπροστά στην κατάμεστη Αρένα O2 του Λονδίνου όταν σε κάποια στιγμή ο διάσημος μουσικοσυνθέτης σταμάτησε τη συναυλία του, πήρε το μικρόφωνο και είπε απευθυνόμενος αρχικά στον κόσμο: «Αυτή είναι η γυναίκα που αγαπώ και προφανώς με αγαπάει», είπε ο συνθέτης του Interstellar, προετοιμάζοντας το έδαφος για την πρόταση γάμου.

Αμέσως ο Χανς Ζίμερ έδειξε την σύντροφό του και την κάλεσε να ανέβει στη σκηνή της αρένας του Λονδίνου.

Όταν εκείνη ανέβηκε ο μουσικοσυνθέτης της είπε κάνοντας πλάκα στην αρχή: «Γιατί σε έφερα εδώ; Θα σε ρωτούσα κάτι πολύ σημαντικό. Κλείδωσες την πίσω πόρτα; Είναι το γάλα στο ψυγείο; Έχουμε σορμπέ στην κατάψυξη;».

Λίγο μετά όμως, ο 66χρονος Γερμανός εβραϊκής καταγωγής έθεσε στην αγαπημένη του, Ντίνα ντε Λούκα το μεγάλο ερώτημα και της έκανε την πρόταση γάμου λέγοντας λακωνικά: «Θα με παντρευτείς;».

Η σύντροφος του μουσικοσυνθέτη είπε το «ναι» αγκαλιάζοντάς τον, ενώ οι 20.000 άνθρωποι που παρακολουθούσαν τη συναυλία ξέσπασαν σε θερμά χειροκροτήματα.

 

Έπαιξε μαζί του στο πιάνο

«Τα πράγματα πάνε καλά», πρόσθεσε ο Χανς Ζίμερ στη συνέχεια  μετά την πρόταση γάμου, καθώς η αγαπημένη του προχωρούσε προς τους μουσικούς που της έδιναν τα συγχαρητήριά τους για την πρόταση γάμου.

«Μου έμεινε να κάνω ακόμα αυτό το μικρό… νούμερο», πρόσθεσε ο μουσικοσυνθέτης, που ετοίμαζε στη σύντροφό του και δεύτερη έκπληξη.

«Δεν είναι τόσο ασήμαντο, και ίσως μου αρέσει αρκετά. Ντίνα έλα εδώ», είπε, γνέφοντας στη σύντροφό του και καλώντας την να καθίσει δίπλα του στο πιάνο.

«Παίξε αυτό μαζί μου. Παίζω και κάθε φορά που παίζω μια λάθος νότα, απλά με χτυπάς πάνω από το κεφάλι, εντάξει;»

Στη συνέχεια, το ζευγάρι κάθισε στο πιάνο και ο Zimmer έπαιξε το τελευταίο του κομμάτι της βραδιάς, το Inception.

Ο Zimmer έχει παντρευτεί δύο φορές στο παρελθόν. Πρώτη του γυναίκα ήταν το μοντέλο Vicki Carolin, με την οποία έχει μια κόρη, τη Zoe. Η δεύτερη σύζυγός του ήταν Suzanne, με την οποία έχει τρία παιδιά.

Κέρδισε δυο Όσκαρ, ήταν υποψήφιος για 12

Ο Hans Zimmer έχει προταθεί 12 φορές για το Όσκαρ Καλύτερης Μουσικής και κέρδισε δύο φορές το Χρυσό Αγαλματίδιο για το The Lion King (1994) και το Dune (2021). Έχει επίσης δυο Χρυσές Σφαίρες (1995: The Lion King, 2001: Gladiator) και δυο Βραβεία Γκράμι (1996: Crimson Tide, 2009: The Dark Knight – μαζί με τον James Newton Howard).

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις