Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Η Λίντα Εβαντζελίστα βγάζει βιβλίο με την υπογραφή του θρυλικού φωτογράφου Στίβεν Μαϊζέλ

Η Λίντα Εβαντζελίστα βγάζει βιβλίο με την υπογραφή του θρυλικού φωτογράφου Στίβεν Μαϊζέλ

Το άλλοτε μυθικό μοντέλο, Λίντα Εβαντζελίστα βγάζει βιβλίο το οποίο έχει την υπογραφή ενός άλλου θρύλου της μόδας, αλλά αυτή τη φορά από το χώρο της φωτογραφίας, του Στίβεν Μαϊζέλ. Η Εβνατζελίστα και ο Μαϊζέλ συνεργάστηκαν πολλές φορές στο χώρο της μόδας και οι φωτογραφίες αυτές θεωρούνται viral.

Η Λίντα Εβαντζελίστα που υπήρξε ένα από τα κορυφαία μοντέλα του κόσμου πριν από 20 χρόνια και βάλε ανακοίνωσε την έκδοση του νέου βιβλίου της μέσω ανάρτησης που έκανε στις σελίδες της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο τίτλος του βιβλίου του άλλοτε τοπ μόντελ είναι: «Linda Evangelista Photographed By Steven Meisel». Όπως λέει και ο τίτλος, το βιβλίο περιλαμβάνει φωτογραφίες της Λίντα Εβεντζελίστα που απαθανάτισε ο φακός του θρυλικού φωτογράφου Στίβεν Μαΐζέλ.

Το βιβλίο προλογίζει ο συγγραφέας και πρώην συντάκτης της Vogue, Ουίλιαμ Νόριτς και περιέχει περισσότερες από 180 φωτογραφίες της Λίντα Εβαντζελίστα με την υπογραφή του κορυφαίου Αμερικανού φωτογράφου μόδας Στίβεν Μαϊζέλ.

«Φτιάχνουμε εικόνες μαζί από τότε που γνωριστήκαμε, το 1987. Το βιβλίο γιορτάζει την φιλία μας και αποτελεί μια έκφραση ευγνωμοσύνης για τη ζωή και την καριέρα μας», έγραψε η Λίντα Εβαντζελίστα στο Instagram.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Linda Evangelista (@lindaevangelista)

 

Σύμφωνα με την σύνοψη του βιβλίου «από την πρώτη φωτογράφιση το 1987, οι εικόνες του θρυλικού φωτογράφου και της Λίντα Εβαντζέλιστα, είναι το αποτέλεσμα μιας αξιοσημείωτης δημιουργικής συμβίωσης μεταξύ φωτογράφου και μούσας».

Όπως αναφέρει η Dailymail, το βιβλίο θα είναι διαθέσιμο σε όλο τον κόσμο από τις 13 Σεπτεμβρίου, μέσω του εκδοτικού οίκου Phaidon.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις