Κυριακή, 5 Μαΐ
21oC Αθήνα

Η Μ. Τσουρή στο TLIFE για την εγκυμοσύνη της, τον γάμο και τα μαγιό που σχεδιάζει!

Η γνωστή αθλήτρια μιλάει στο Tlife, σχεδόν δύο μήνες πριν φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί!

Η Μαρία Τσουρή και ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος είναι μαζί δύο χρόνια, αποτελούν ένα από τα πιο ευτυχισμένα ζευγάρια του αθλητισμού και σε λίγους μήνες θα κρατάνε στην αγκαλιά τους και τον καρπό του έρωτά τους. Η γνωστή αθλήτρια μιλάει στο Tlife, σχεδόν δύο μήνες πριν φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί για την εγκυμοσύνη της, την πρόταση γάμου, για το τι θα επιλέξει να φορέσει εκείνη την ημέρα και για τα μαγιό που σχεδιάζει!

Για το φύλο του μωρού που είναι αγοράκι: “Δεν είχα μπει στη διαδικασία να σκεφτώ τι ήθελα, δηλαδή αν θα ήταν αγοράκι ή κοριτσάκι… Αυτό που ήθελα είναι να είναι ένα υγιές παιδί.”

Η ανακοίνωση της εγκυμοσύνης στον σύντροφό της: “Tου έστειλα ένα μήνυμα και μιλήσαμε αργότερα. Ήταν πολύ απότομο, δεν το περίμενα. Μου ήταν λίγο δύσκολο να συνειδητοποιήσω τι μου συμβαίνει οπότε το αντιμετώπιζα σαν να μην έχει γίνει. Ο Παναγιώτης ενθουσιάστηκε κι εγώ χάρηκα… Απλώς είναι διαφορετικό για τη γυναίκα. Ξέρεις ότι έρχεται μια τόσο μεγάλη αλλαγή στο σώμα σου, στη ζωή σου. Μπαίνεις σιγά σιγά στη διαδικασία…”

Διάβασε περισσότερα για την εγκυμοσύνη και τα σχέδια γάμου στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε