Lifestyle

Η Μαντόνα δημοσίευσε βίντεο από τα γενέθλιά της στην Ελλάδα – Ντέφι, συρτάκι και σπάσιμο πιάτων

Το βίντεο από τα γενέθλια της Μαντόνα ξεχειλίζει από διασκέδαση, μουσική και έντονη ελληνική ατμόσφαιρα
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Η Μαντόνα επέλεξε την Κέρκυρα για να γιορτάσει τα φετινά της γενέθλια με την διάσημη τραγουδίστρια να ανεβάσει ένα βίντεο στα social media από τους «εορτασμούς» για την συμπλήρωση των 68 της χρόνων.

Το βίντεο που ανέβασε η Μαντόνα είναι από την Κέρκυρα όπου έκανε το γλέντι των γενεθλίων της, αλλά και τα υπόλοιπα μέρη που επισκέφθηκε ξεχειλίζει από διασκέδαση, μουσική και έντονη ελληνική ατμόσφαιρα.

Στο υλικό που ανάρτησε, εμφανίζεται να σβήνει τις τούρτες των γενεθλίων της, να χορεύει και να διασκεδάζει μαζί με τους καλεσμένους της, έχοντας στο πλευρό της τα παιδιά της, αγαπημένους φίλους, αλλά και τον σύντροφό της, Ακίμ Μόρις.

Οι εορταστικές εκδηλώσεις δεν περιορίστηκαν σε μία μόνο βραδιά, καθώς πραγματοποιήθηκαν περισσότερες από μία συγκεντρώσεις προς τιμήν της. Το κεντρικό πάρτι, ωστόσο, έγινε στους γραφικούς Κουραμάδες της Κέρκυρας. Εκεί, η Μαντόνα και η παρέα της επέλεξαν το παραδοσιακό μεζεδοπωλείο «Ατζάρδο», όπου γιόρτασαν από περίπου τις 22:00 έως τις 02:00 τα ξημερώματα.

Ξεχωριστή θέση στη βραδιά είχαν και τα γλυκά. Η Μαντόνα έσβησε μια εντυπωσιακή τούρτα σε σχήμα καρδιάς, στολισμένη με το χαρακτηριστικό «μάτι», ενώ υπήρχε επίσης ένα γλυκό τύπου τιραμισού, διακοσμημένο με το μονόγραμμά της. Την ατμόσφαιρα απογείωσαν οι ήχοι του σαξοφώνου, οι ελληνικές και ιταλικές μελωδίες, το συρτάκι και το παραδοσιακό σπάσιμο των πιάτων, δημιουργώντας μια αυθεντικά ελληνική γιορτή για τα γενέθλια της διάσημης τραγουδίστριας.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Παναγιώτης Κουτσουμπής: Η νέα φωτογραφία με την τεσσάρων μηνών κόρη του, Ξένια
Ο επιχειρηματίας δημοσίευσε ένα τρυφερό στιγμιότυπο με την κόρη του, την οποία έχει αποκτήσει με την Κατερίνα Καινούργιου - Το ζευγάρι έχει επιλέξει να προστατεύει την εικόνα της μικρής
Καινούργιου και Κουτσουμπής
Μπάγια Αντωνοπούλου και Νίκος Κώτσης: Πήραν την ευχή για τον 40 ημερών γιο τους – «Ξεχωριστή στιγμή, γεμάτη συγκίνηση»
Η δημοσιογράφος και ο σύζυγός της βρέθηκαν στον Ιερό Ναό Αγίου Σεραφείμ και Προφήτη Ηλία στην Πεντέλη, όπου πήρε την καθιερωμένη ευχή του σαραντισμού
Μπάγια Αντωνοπούλου, ευχή γιος