Σάββατο, 27 Απρ.
24oC Αθήνα

Η Μαρία Κορινθίου κατεβαίνει στις αυτοδιοικητικές εκλογές ως υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος με τον Γιώργο Πατούλη

Η Μαρία Κορινθίου κατεβαίνει στις αυτοδιοικητικές εκλογές ως υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος με τον Γιώργο Πατούλη

Η Μαρία Κορινθίου θα είναι υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος στον Κεντρικό Τομέα Αττικής με την παράταξη του νυν περιφερειάρχη, Γιώργου Πατούλη, «Νέα Αρχή για την Αττική», στις ερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

Η παράταξη του Γιώργου Πατούλη, «Νέα Αρχή για την Αττική», ανακοίνωσε την υποψηφιότητα της Μαρίας Κορινθίου στις ερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, με τον νυν περιφερειάρχη να αναφέρει ότι «ένας Ένας από τους πιο αγαπητούς ανθρώπους στον χώρο του θεάματος, συντάσσεται με τη Νέα Αρχή για μια καλύτερη Αττική».

«Μια από τις πιο αγαπημένες ηθοποιούς, με καταξιωμένη παρουσία εδώ και χρόνια, είναι πλέον μέλος της οικογένειας της Νέας Αρχής» πρόσθεσε ο Γιώργος Πατούλης, καλωσορίζοντας την Μαρία Κορινθίου στην παράταξη.

«Για την Περιφέρεια Αττικής, ο πολιτισμός είναι απόλυτη προτεραιότητα και αυτό το έχουμε αποδείξει εμπράκτως, με τη στήριξη εκατοντάδων εκδηλώσεων και τη δημιουργία χώρων τέχνης σε όλη την Αττική» δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Πατούλης και πρόσθεσε: «Είναι μεγάλη χαρά να έχουμε συνοδοιπόρο στον αγώνα μας ένα από τα πιο αγαπητά πρόσωπα στον χώρο του πολιτισμού, μια χαρισματική και ταλαντούχο ηθοποιό με μεγάλη κοινωνική ευαισθησία και υψηλό αίσθημα ευθύνης. Καλωσορίζω τη Μαρία Κορινθίου στο όμορφο ταξίδι που ξεκινάει σήμερα στον χώρο της Αυτοδιοίκησης».

Έτσι, η Μαρία Κορινθίου θα κατέβει στις ερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές ως υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος στον Κεντρικό Τομέα Αττικής με την παράταξη του Γιώργου Πατούλη.

Ποια είναι η Μαρία Κορινθίου

Η κυρία Μαρία Κορινθίου είναι Ελληνίδα ηθοποιός, συγγραφέας και παραγωγός. Σπούδασε υποκριτική στο Acting Studio και δημοσιογραφία – παρουσίαση στο TV Broadcasting- Performing for TV στο Massachusetts Communication College στις ΗΠΑ.

Έχει κατακτήσει τις καρδιές του κοινού με το ταλέντο και την αυθεντικότητά της από το 2004 όπου και επέστρεψε στην Ελλάδα, συμμετέχοντας σε θεατρικά έργα και ταινίες, ερμηνεύοντας με επιτυχία αγαπημένους ρόλους.

Έχει συμμετάσχει σε πλήθος θεατρικών, τηλεοπτικών και κινηματογραφικών παραγωγών, που την καθιέρωσαν ως πρωταγωνίστρια στο χώρο της υποκριτικής. Ως παραγωγός βραβεύτηκε πρόσφατα με τριάντα έξι (36) διεθνή βραβεία κινηματογράφου για την ταινία μεγάλου μήκους «Abyss In».

Τελευταία της μεγάλη επιτυχία στο θέατρο ήταν το 2019-2023, με το σπουδαίο αγγλικό θεατρικό έργο “Jordan’’. Ο μονόλογος της Μαρίας Κορινθίου ως «Shirley» απέσπασε εξέχουσες κριτικές, ενώ ακολούθησε η υποψηφιότητά της για το Βραβείο Γυναίκας Ηθοποιού σε μονόλογο.

Μέσα από τις ερμηνείες της, ήρθε αντιμέτωπη με σοβαρά κοινωνικά προβλήματα, όπως η κακοποίηση των γυναικών.

Η συμμετοχή της σε διάφορες κοινωνικές και φιλανθρωπικές δράσεις αποτέλεσε το έναυσμα για να είναι ενεργή πολίτης. Για τον λόγο αυτό, επιδιώκει σήμερα μέσω της πολιτικής, έναν πιο δραστήριο και ενεργό ρόλο στην κοινωνία.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις