Σάββατο, 4 Μαΐ
19oC Αθήνα

Η Μαρίνα Ασλάνογλου μιλά πρώτη φορά για το διαζύγιο: Κάποιες φορές ολοκληρώνονται οι σχέσεις

Η Μαρίνα Ασλάνογλου μιλά πρώτη φορά για το διαζύγιο: Κάποιες φορές ολοκληρώνονται οι σχέσεις

Ύστερα από οκτώ χρόνια γάμου, η Μαρίνα Ασλάνογλου και ο σύζυγός της, δικηγόρος Δημοσθένης Πέππας, αποφάσισαν να τραβήξουν δρόμους χωριστούς. Η ηθοποιός μίλησε σήμερα (03.04.2024) για πρώτη φορά δημόσια για τον χωρισμό της.

«Είναι μία λίγο δύσκολη περίοδος τώρα. Έχουμε χωρίσει από τον Δεκέμβριο», είπε η Μαρίνα Ασλάνογλου στον Γιώργο Λιάγκα, όταν βρέθηκε καλεσμένη στο Πρωινό.

Η ηθοποιός και ο Δημοσθένης Πέππας έχουν έναν γιο, τον 6 ετών Κωνσταντίνο. Και εκείνος είναι η απόλυτη προτεραιότητά τους.

«Προσπαθούμε να προσαρμοστούμε στη νέα μορφή της οικογένειας. Όπως γνωρίζεις, χωρίζει το ζευγάρι, η μαμά και ο μπαμπάς του Κωνσταντίνου δεν θα χωρίσουν ποτέ κι αυτό ξέρει το παιδί.

Και προσπαθούμε να χρησιμοποιήσουμε λέξεις όπως: μένουμε σε διαφορετικά σπίτια, όχι σε χωριστά σπίτια. Ο Κωνσταντίνος μεγαλώνει με αγάπη», είπε η Μαρίνα Ασλάνογλου.

Μιλώντας για τη νέα πραγματικότητά, η γνωστή ηθοποιός πρόσθεσε: «Τον παίρνει και ο μπαμπάς του, είμαστε σε μία πολύ καλή συνεννόηση.

Κάποιες φορές ολοκληρώνονται κάποια πράγματα. Και οι σχέσεις. Κάποια πράγματα είτε τα δέχεσαι είτε δεν τα δέχεσαι, πας παρακάτω.

   

Είχαμε ένα ήρεμο διαζύγιο γιατί έχουμε το παιδί μας, οπότε μεταξύ μας έπρεπε να κρατήσουμε τις ισορροπίες και να είμαστε καλά για το παιδί μας».

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις