Lifestyle

Η Μαριώ επιστρέφει δισκογραφικά με ένα νέο τραγούδι 

Το κομμάτι κυκλοφορεί από την Ammos Music
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Η καταξιωμένη τραγουδίστρια του ρεμπέτικου τραγουδιού, η Μαριώ, επιστρέφει με ένα νέο τραγούδι, σε γνώριμους δρόμους.

Το τραγούδι «Η Κουτάλα» είναι η νέα δουλειά της Μαριώς και έχει σατυρική διάθεση, καθώς σχολιάζει τη σύγχρονη πραγματικότητα της απληστίας και η Μαριώ με την αυθεντική της ερμηνεία ενώνει, όπως μόνο αυτή ξέρει, το χθες με το σήμερα.

Η Αθηνά Καμπάκογλου γράφει τους στίχους και ο Γιώργος Αλτής τη μουσική στο όγδοο τραγούδι τους και τώρα συναντούν για πρώτη φορά, την μοναδική ερμηνεύτρια.

Μέσα στις δεκαετίες η Μαριώ με τη χρυσή καρδιά βαδίζει με συνέπεια και σθένος και η φωνή της «κουβαλά» τη μνήμη και την αλήθεια του ρεμπέτικου και λαϊκού τραγουδιού.

Ένα λαϊκό πάλκο «στήθηκε» εκ νέου για την «Κουτάλα», ο τζουράς και ο μπαγλαμάς κυριαρχούν, ενώ τα φωνητικά λειτουργούν ως πολύτιμο συμπλήρωμα της κεντρικής ερμηνείας, με τις χαμηλές και ψηλές οκτάβες τους.

Κυκλοφορεί από την Ammos Music.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Λυδία Κονιόρδου: Μου άρεσαν τα παιδιά και ήθελα να κάνω, το προσπάθησα αλλά δεν ήταν γραφτό μου
«Αποφάσισα να μην ακολουθήσω ιατρικές μεθόδους και όλες τις φάσεις που έχουν να κάνουν με το παιδί, τις προσπέρασα γιατί είδα ότι δεν ήταν για μένα» συμπλήρωσε η ηθοποιός
Λυδία Κονιόρδου