Κυριακή, 26 Μαΐ
21oC Αθήνα

Η Μισέλ Ομπάμα πανηγυρίζει που θα την παίξει η Βαϊόλα Ντέιβις

Η Μισέλ Ομπάμα πανηγυρίζει που θα την παίξει η Βαϊόλα Ντέιβις

Ίσως η Βαϊόλα Ντέιβις είναι η καλύτερη επιλογή για να ενσαρκώσει στη «μεγάλη» οθόνη τη Μισέλ Ομπάμα. Και με αυτό συμφωνεί και η ίδια η πρώην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ.

Όταν οι ηθοποιοί υποδύονται μία εν ζωή προσωπικότητα μερικές φορές είναι αντιμέτωποι με αντιδράσεις. Αλλά η Μισέλ Ομπάμα δεν θα μπορούσε να είναι πιο ενθουσιασμένη που η Βαϊόλα Ντέιβις θα την υποδυθεί στην επερχόμενη σειρά του Showtime «First Ladies», για τις Πρώτες Κυρίες των ΗΠΑ.

Και αυτό γιατί η βραβευμένη με Όσκαρ (και υποψήφια ξανά) ηθοποιός, σύμφωνα με την πρώην πρώτη κυρία των ΗΠΑ, είναι «η σπουδαιότερη».

Μισέλ Ομπάμα

«Νομίζω ότι δεν το αξίζω» ανέφερε η Μισέλ Ομπάμα. «Μακάρι να μπορούσα να είμαι καλύτερη για να ανταποκριθώ στον χαρακτήρα που πρέπει να ενσαρκώσει η Βαϊόλα, αλλά είναι συναρπαστικό» τόνισε.

Η Βαϊόλα Ντέιβις έγραψε ιστορία ως η πρώτη μαύρη γυναίκα που προτάθηκε για δύο βραβεία Όσκαρ Α’ Γυναικείου Ρόλου.

Για τη Μισέλ Ομπάμα, δικαιούται την αναγνώριση. «Ο,τιδήποτε κάνει η Βαϊόλα, το κάνει με πάθος και σθένος» είπε. «Ξέρω ότι δεν θα κάνει κάτι λιγότερο για αυτόν τον ρόλο». Τα σχόλιά της αναμφίβολα ανακουφίζουν τη Ντέιβις. Η ηθοποιός είχε παραδεχτεί προηγουμένως ότι ήταν «λίγο φοβισμένη» με τον ρόλο.

«Είναι έξυπνη. Έχει αυτοπεποίθηση. Έχει ευχέρεια λόγου. Πιστεύει στη γυναικεία αλληλεγγύη… Θέλω να την τιμήσω. Θέλω να την τιμήσω με τον ρόλο, γιατί αυτό είναι υποκριτική. Αυτό κάνουμε ως ηθοποιοί, θέλουμε να τιμήσουμε τον άνθρωπο. Δεν θέλουμε να δώσουμε μια εικόνα που δεν είναι εύκολο για τους ανθρώπους να την πιστέψουν» είπε η Βαϊόλα Ντέιβις για τη Μισέλ Ομπάμα.

Η παραγωγή της σειράς είναι ήδη σε εξέλιξη στο Κόβινγκτον της Τζόρτζια, με ένα εντυπωσιακό καστ αστέρων και σκηνοθέτη τη Σούζαν Μπίερ.

Η Λέξι Άντεργουντ, η οποία πρωταγωνίστησε στη σειρά «Little Fires Everywhere» επιλέχθηκε για τον ρόλο της Μάλια Ομπάμα και ο Ο. Τ. Φαγκμπένλι θα υποδυθεί τον Μπαράκ Ομπάμα.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις