Παρασκευή, 19 Απρ.
18oC Αθήνα

Η Μπέττυ Μαγγίρα γνώρισε τον Δημήτρη Μάζη με προξενιό: Σταδιακά ήρθε ο έρωτας

Η Μπέττυ Μαγγίρα γνώρισε τον Δημήτρη Μάζη με προξενιό: Σταδιακά ήρθε ο έρωτας

Για το πως γνώρισε τον σύζυγό της, Δημήτρη Μάζη, μίλησε η Μπέττυ Μαγγίρα, που το Σάββατο (13.05.2023) βρέθηκε καλεσμένη της Τζένης Θεωνά στις Μαμά-δες.

Η Μπέττυ Μαγγίρα αποκάλυψε ότι τον Δημήτρη Μάζη τον γνώρισε λόγω του Αντώνη Βλοντάκη και έναν χρόνο αφού ο πρώην διεθνής πολίστας την είχε δει σε ένα περιοδικό.

«Ήταν προξενιό μέσω του Αντώνη Βλοντάκη. Με είχε δει ο Δημήτρης σε ένα περιοδικό και ήθελε στο διάστημα εκείνο να μας συστήσει και να μας φέρει κοντά αλλά εγώ δεν ήμουν μόνη μου. Περίμενε όμως ο προξενίτης ο σωστός, ο οποίος περίμενε μέχρι και έναν χρόνο μετά», ανέφερε αρχικά η Μπέττυ Μαγγίρα.

Για την πρώτη γνωριμία με τον Δημήτρη Μάζη: «Μας σύστησε με τον Δημήτρη, αλλά δεν έπεσα και από την καρέκλα. Σταδιακά ήρθε ο έρωτας γνωρίζοντάς τον. Από την πρώτη στιγμή που ξεκίνησε η σχέση, δεν μείναμε ποτέ χώρια.

Κάθε μέρα μέναμε μαζί, αν και αυτός ήταν στα νότια κι εγώ στο κέντρο της Αθήνας. Πηγαινοέρχονταν αλλά ήταν πάντα εκεί. Μέχρι και μείναμε μαζί και παντρευτήκαμε μετά από επτά χρόνια σχέσης», συνέχισε η Μπέττυ Μαγγίρα.

Αποθέωσε μάλιστα τον σύντροφό της για το γεγονός πως, συνεχίζοντας το παράδειγμα του πατέρα του, ασχολούταν με τα παιδιά. Και πάνες άλλαζε, και τα παιδιά τάιζε, είπε. «Ο Δημήτρης κρατούσε μόνος του δυο παιδιά, ένα 3-4 μηνών και το άλλο 4 ετών που ζήλευε όταν εγώ ήμουν στο Your Face Sounds Familiar, που έλειπα από το πρωί και γύριζα ξημερώματα», τόνισε η Μπέττυ Μαγγίρα.

 

Άμα έχεις άνδρα βράχο, αισθάνεσαι κι εσύ γοργόνα, πρόσθεσε.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις