Δευτέρα, 29 Απρ.
23oC Αθήνα

«Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς έδερνε τον Άσγκαρι, ήταν παρανοϊκή και είχε μαχαίρια ακόμα και στην κρεβατοκάμαρα»

«Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς έδερνε τον Άσγκαρι, ήταν παρανοϊκή και είχε μαχαίρια ακόμα και στην κρεβατοκάμαρα»

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς χτυπούσε τον Σαμ Άσγκαρι όλα αυτά τα χρόνια, όπως εκμυστηρευόταν ο ίδιος σε κοντινά του πρόσωπα, στα οποία είχε πει και ότι κάποτε τον είχε χτυπήσει ακόμη και στον ύπνο του με αποτέλεσμα να του μαυρίσει το μάτι, μετέδωσε το TMZ.

Σύμφωνα με το μέσο, πηγές του μετέφεραν ότι στα 7 χρόνια που ήταν μαζί (μόλις χθες έγινε γνωστός ο χωρισμός τους) ο Σαμ Άσγκαρι παραπονιόταν συχνά ότι η Μπρίτνεϊ Σπίαρς τού ασκούσε σωματική βία.

Συμπληρώνει ότι, κατά τις ίδιες πηγές, μεταξύ τους ελάμβαναν χώρα πολλές μάχες, ενώ πολλές φορές χρειάστηκε να παρέμβει η ασφάλεια. Σε μια περίπτωση, τονίζουν, δεν υπήρχε ασφάλεια για να παρέμβει. 

Το TMZ αναφέρει χαρακτηριστικά: 

«Πρόκειται για μια περίπτωση που ο Σαμ Άσγκαρι κοιμόταν και η Μπρίτνεϊ Σπίαρς τον χτύπησε (σ.σ. τότε του μαύρισε το μάτι) και στη συνέχεια τον πέταξε κάτω από το κρεβάτι.

Ο Σαμ δεν ανταπέδωσε. Ήταν έκπληκτος. Ήταν παγωμένος την ώρα που η σύζυγός του τον χτυπούσε, δεν μπορούσε να το πιστέψει. 

Μας είπαν ότι το περιστατικό έγινε στις αρχές του έτους, την εποχή που ο Σαμ Άσγκαρι είχε φωτογραφηθεί με μαύρο μάτι και σημάδια από δαγκωματιές στο χέρι. 

Τότε, οι παπαράτσι είχαν παρατηρήσει του μώλωπες και είχαν ρωτήσει τον ίδιο πώς είχαν γίνει, αλλά ο Σαμ Άσγκαρι δεν τους είχε απαντήσει. 

Οι πηγές μας λένε ότι ο Σαμ Άσγκαρι ανησυχούσε ιδιαιτέρως και για το γεγονός ότι στην Μπρίτνεϊ Σπίαρς άρεσαν πολύ τα μαχαίρια.

Μας, δε, είπαν ότι υπήρχαν μαχαίρια σε όλο το σπίτι, ακόμη και στην κρεβατοκάμαρά τους.

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς, όπως είπε μια πηγή μας, “ήταν παρανοϊκή. Πίστευε ότι κάποιος επρόκειτο να την απαγάγει και είχε τα μαχαίρια για προστασία”.

Οι πηγές μας προσθέτουν ότι η Μπρίτνεϊ Σπίαρς είχε φτάσει στο σημείο να «αρπάζει ένα μαχαίρι με το παραμικρό», γεγονός που τρομοκρατούσε τον Σαμ Άσγκαρι».

Όπως σας είπαμε αρχικά, σημειώνει το μέσο, ο Σαμ Άσγκαρι και η Μπρίτνεϊ Σπίαρς είχαν μια τεράστια διαμάχη πριν από μερικές εβδομάδες, όταν κατηγόρησε την τραγουδίστρια για απάτη. Τελικά, τα γεγονότα οδήγησαν τον ίδιο στην αίτηση διαζυγίου. 

Όμως, οι εν λόγω πηγές μας λένε ότι ήταν αυτό ήταν απλώς η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι της υπομονής για τον Σαμ Άσγκαρι.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις