Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς ετοιμάζεται για τον 3ο γάμο της

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς ετοιμάζεται για τον 3ο γάμο της
Πηγή φωτογραφίας: ΑΠΕ-ΜΠΕ (Αρχείου)

Αφού απαλλάχθηκε από το καθεστώς εποπτείας του πατέρα της μετά από 13 χρόνια, η Μπρίτνεϊ Σπίαρς έχει αρχίσει να προετοιμάζεται για τον 3ο γάμο της. Η πασίγνωστη Αμερικανίδα τραγουδίστρια, όπως αναφέρει το περιοδικό People, είναι έτοιμη να παντρευτεί με τον Σαμ Ασγκάρι και ψάχνει μάλιστα τον «κατάλληλο χώρο». 

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς είναι μαζί με τον Σαμ Ασγκάρι εδώ και τέσσερα χρόνια, ενώ τον Σεπτέμβριο ανακοίνωσαν και τους αρραβώνες τους. Πηγή κοντά στην ποπ σταρ δήλωσε στο PEOPLE ότι «θέλει να παντρευτεί το συντομότερο δυνατό» τον προσωπικό της γυμναστή και ηθοποιό, προσθέτοντας ότι: «θα είναι ένας γάμος σε στενό κύκλο».

Ο, επί τέσσερα χρόνια σύντροφος της Μπρίτνεϊ Σπίαρς, Σαμ Ασγκάρι είναι γυμναστής και ηθοποιός και κατάγεται από το Ιράν. Μάλιστα, η διάσημη τραγουδίστρια τον είχε ευχαριστήσει δημόσια για την στήριξή του στην διαμάχη που είχε με τον πατέρα της, αναφέρει μία πηγή στο PEOPLE μετά την δημόσια μαρτυρία της Μπρίτνεϊ Σπίαρς στο δικαστήριο. «Ο Sam ήταν ο βράχος της Μπρίτνεϊ για χρόνια».

«Την φροντίζει, και εκείνη στηρίζεται σε αυτόν. Είναι κοντά της όσο περισσότερο μπορεί».

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Britney Spears (@britneyspears)

Είναι ο τρίτος γάμος για την τραγουδίστρια, αφού το 2004 παντρεύτηκε στο Λας Βέγκας τον παιδικό της φίλο, Τζέισον Αλεξάντερ για μόλις 55 ώρες. Το ίδιο έτος, παντρεύτηκε τον χορευτή Κέβιν Φέντερλίν, απέκτησαν δύο γιους και ο γάμος τους κράτησε τρία χρόνια.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις