Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Η Ναόμι Κάμπελ ποζάρει με την κόρη της και αποκαλύπτει: «Δεν είναι υιοθετημένη»

Η Ναόμι Κάμπελ ποζάρει με την κόρη της και αποκαλύπτει: «Δεν είναι υιοθετημένη»

Μαμά έγινε πριν λίγους μήνες η 51χρονη Ναόμι Κάμπελ η οποία αιφνιδίασε τους πάντες με την ανακοίνωση ότι απέκτησε μια κορούλα τον Μάιο. Ωστόσο, η ίδια δεν είχε αποκαλύψει μέχρι σήμερα αν έγινε μητέρα μέσω παρένθετης ή μέσω υιοθεσίας. 

Για πρώτη φορά η Ναόμι Κάμπελ μιλά για την κόρη της και τη μητρότητα και φωτογραφίζεται με το 9 μηνών κοριτσάκι της για το εξώφυλλο του τεύχους Μαρτίου της βρετανικής Vogue.

Στη συνέντευξη αυτή η Κάμπελ ανακοίνωσε τον Μάιο ότι καλωσόρισε το πρώτο της μωρό, δίνοντας μερικές πληροφορίες για την κόρη της.

«Δεν υιοθετήθηκε – είναι το παιδί μου», λέει το μοντέλο στη βρετανική Vogue, προσθέτοντας ότι δεν ήξεραν πολλοί άνθρωποι ότι θα γινόταν μαμά.

«Μετριούνται στα δάχτυλα του ενός χεριού οι άνθρωποι που το γνώριζαν… Αλλά είναι η μεγαλύτερη ευλογία που θα μπορούσα ποτέ να φανταστώ. Είναι το καλύτερο πράγμα που έχω κάνει ποτέ», είπε το σούπερ μόντελ.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη British Vogue (@britishvogue)

Συνέχισε λέγοντας πως «… είναι η μεγαλύτερη χαρά που θα μπορούσα να φανταστώ. Είμαι τυχερή που την έχω και το ξέρω», ενώ δεν απέκλεισε την προοπτική να αποκτήσει κι άλλα παιδιά.

«Είναι η μεγαλύτερη ευλογία που θα μπορούσα ποτέ να φανταστώ», υπογράμμισε και είπε για την κόρη της: «Κοιμάται πολύ καλά, δεν κλαίει σχεδόν ποτέ. Μόλις άρχισε να κουνιέται, κάτι που είναι διασκεδαστικό. Γελάει πολύ, σχεδόν μιλάει. Ίσως περπατήσει πριν μπουσουλήσει. Και έχει ήδη έξι δόντια».

Μάλιστα, αποκάλυψε πως ήδη η μικρούλα φορά ρούχα επώνυμων σχεδιαστών: «Έχει μια πολύ ωραία ντουλάπα χάρη σε τόσους πολλούς σχεδιαστές και φίλους που της έστειλαν υπέροχα πράγματα, αλλά τα παιδιά μεγαλώνουν γρήγορα, έτσι δεν είναι;».

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις