Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

Η Ναταλία Γερμανού απάντησε στο σχόλιο «όλη η μοχθηρή ψυχή της σε μία εικόνα»

Η Ναταλία Γερμανού απάντησε στο σχόλιο «όλη η μοχθηρή ψυχή της σε μία εικόνα»

Στόχος ενός εξαιρετικά κακόβουλου σχολίου έγινε η Ναταλία Γερμανού, με την γνωστή παρουσιάστρια να μην το αφήνει να… πέσει κάτω και να απαντά μέσω twitter.

Η απάντηση που έδωσε η Ναταλία Γερμανού είναι αυτό που λέμε… «πληρωμένη», αφού το πρόσωπο που την έθιξε, ανέβασε μια φωτογραφία από την παιδική ηλικία της παρουσιάστριας για να σχολιάσει με αυτή, την προσωπικότητα και τον χαρακτήρα της!

Χρήστης του twitter έγραψε αρχικά: «Αυτή η θείτσα Ναταλία Γερμανού της τηλεόρασης Alpha, που συκοφαντεί από την εκπομπή της έναν άνθρωπο που προσπάθησε να σωθεί από το οργανωμένο μπλόκο αναρχοαλητών, επηρεάζει κάποιον ανενημέρωτο κόσμο με τα προφανή της ψεύδη».

Κάτω από τη συγκεκριμένη ανάρτηση, ακολούθησε το σχόλιο: «Όλη η μοχθηρή ψυχή της σε μία φωτογραφία», συνοδευμένο από μία φωτογραφία της παρουσιάστριας από την παιδική της ηλικία.

Και η απάντηση από τη Ναταλία Γερμανού, δεν άργησε να έρθει!

«Έχουμε νικητήριο τουί: αφού ξεπέρασαν τα ηλικιακά και σεξιστικά σχόλια, εδώ το account αποφάσισε ότι η μοχθηρή ψυχή μου αποκαλύφθηκε στα 5 μου, φοβισμένη θυμάμαι ήμουν με το χέρι της γιαγιάς μου πάνω μου.

Και εις ανώτερα παιδιά».

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις