Κυριακή, 28 Απρ.
24oC Αθήνα

Η Νόρα Βαλσάμη σε απόγνωση για το σπίτι της που βγαίνει σε πλειστηριασμό

Η Νόρα Βαλσάμη σε απόγνωση για το σπίτι της που βγαίνει σε πλειστηριασμό
NDP

Κραυγή απόγνωσης της Νόρας Βαλσάμη. «Δεν έχω λεφτά, είμαι σε τραγική κατάσταση», εξομολογείται η σπουδαία ηθοποιός που χάνει το σπίτι της σε πλειστηριασμό.

Σε συνέντευξή της στην εκπομπή «Το Πρωινό» με τον Γιώργο Λιάγκα, η Νόρα Βαλσάμη αποκάλυψε ότι το σπίτι της στη Ραφήνα βγαίνει σε πλειστηριασμό.

Όπως είπε η δημοφιλής ηθοποιός, το σπίτι είναι προσημειωμένο εδώ και χρόνια, αποκαλύπτοντας πως μένει σε μία φίλη της στη Σύρο.

«Τώρα μένω στη Σύρο, μου παραχώρησαν ένα σπίτι και μένω εδώ, μία φίλη μου. Η οφειλή που υπήρχε για την οποία βγαίνει (σ.σ. το σπίτι) σε πλειστηριασμό ήταν 18.000 και εγώ δεν έχω λεφτά», ανέφερε η Νόρα Βαλσάμη.

Απαντώντας σε ερώτηση αν εκτός από το συγκεκριμένο σπίτι έχει κάποιο άλλο περιουσιακό στοιχείο, είπε:

«Όχι! Είχαμε στην Τσαγκαράδα ένα οικόπεδο του παππού μου, αλλά τα πουλήσαμε αυτά. Δεν έχουμε άλλο σπίτι. Στη Σύρο μένουμε τώρα, έχασα και τον Ερρίκο (σ.σ. Ερρίκος Ανδρέου)… Είμαι σε τραγική κατάσταση, δεν είμαι καλά…».

Όταν είχε γίνει αρχικά γνωστό το πρόβλημα υγείας του συζύγου της, του Ερρίκου Ανδρέου, είχε δεχτεί μία σημαντική οικονομική βοήθεια:

«Μου έδωσε η Μαριάννα Λάτση το αεροπλάνο και πήγα με τον Ερρίκο στο νοσοκομείο στην Αθήνα. Κάθισα πέντε μήνες μαζί του και δεν σώθηκε, είχε πολλά προβλήματα, μου το λέγανε οι γιατροί».

Καταλήγοντας, η Νόρα Βαλσάμη λέει ότι παίρνει μόνο μία μικρή σύνταξη των 550 ευρώ και δεν έχει κανένα άλλο οικονομικό έσοδο.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις