Κυριακή, 5 Μαΐ
21oC Αθήνα

Η Ντόλι Πάρτον αυτοτρολάρεται και απαντά αν θέλει ολόγραμμα όταν πεθάνει

Η Ντόλι Πάρτον αυτοτρολάρεται και απαντά αν θέλει ολόγραμμα όταν πεθάνει

Αν κάνει δεν… ενδιαφέρει τη Ντόλι Πάρτον, είναι το να αποκτήσει το δικό της ολόγραμμα!

«Νομίζω ότι έχω αφήσει σπουδαίο έργο πίσω μου» είπε η διάσημη τραγουδίστρια της κάντρι όταν ρωτήθηκε σχετικά με το ενδεχόμενο, όταν φύγει από τη ζωή, να δημιουργηθεί ένα ολόγραμμά της με τη βοήθεια της τεχνητής νοημοσύνης. Η Ντόλι Πάρτον δεν παρέλειψε και να αυτοσαρκαστεί…

«Τα πάντα» πάνω της είναι ούτως ή άλλως τεχνητά, είπε αστειευόμενη η διάσημη τραγουδίστρια.

«Πρέπει να αποφασίσω με πόσα από αυτά τα πράγματα υψηλής τεχνολογίας θέλω να ασχοληθώ, γιατί δεν θέλω να αφήσω την ψυχή μου εδώ σε αυτή τη γη. Νομίζω ότι και χωρίς αυτές τις τεχνολογίες θα μείνω εδώ για πάντα… θα είμαι κοντά, θα βρούμε τρόπους να με κρατήσουμε εδώ», ανέφερε η Dolly Parton σύμφωνα με τον Independent.

Η σταρ της κάντρι θα κυκλοφορήσει στις 17 Νοεμβρίου το νέο της rock’n’roll άλμπουμ με τίτλο «Rockstar».

«Είναι μεγάλη τιμή και προνόμιο το να συνεργάζομαι με μερικούς από τους πιο εμβληματικούς τραγουδιστές και μουσικούς όλων των εποχών… ελπίζω να το απολαύσετε τόσο πολύ όσο εγώ κατά την δημιουργία του», είχε αναφέρει στο παρελθόν η Πάρτον σε ανακοίνωσή της.

Το άλμπουμ θα περιλαμβάνει εννέα καινούργια τραγούδια και 21 ροκ διασκευές, ενώ συνεργάστηκε με μεγάλα ονόματα της βιομηχανίας όπως οι Πολ ΜακΚάρτνεϊ, Στινγκ, Lizzo και Έλτον Τζον.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις