Lifestyle

Η Πάρις Χίλτον έγινε μαμά – Απέκτησε αγοράκι μέσω παρένθετης μητέρας

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Μητέρα έγινε η Πάρις Χίλτον, όπως αποκάλυψε η ίδια στο λογαριασμό της στο Instagram

Ειδικότερα, η Πάρις Χίλτον και ο σύζυγός της Carter Reum έφεραν στον κόσμο το πρώτο τους παιδί, μέσω παρένθετης μητέρας, όπως αποκάλυψε η χρυσή κληρονόμος μέσω instagram.

Η ίδια κρατούσε την εγκυμοσύνη εφτασφράγιστο μυστικό και μόλις τον Δεκέμβριο, είχε κάνει μία περίεργη ανάρτηση στο Instagram λέγοντας πως: «Έχω ένα μυστικό, που θα ρίξει το διαδίκτυο. Κάτι έρχεται…».

Στη νέα της ανάρτηση η Πάρις Χίλτον δημοσίευσε μια φωτογραφία όπου φαίνεται να κρατά το χέρι του γιου της, γράφοντας: «Σε αγαπάμε απέραντα»

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Paris Hilton (@parishilton)

Η 41χρονη Χίλτον μίλησε στο περιοδικό People: «Ήταν πάντα το όνειρό μου να γίνω μητέρα και είμαι τόσο ευτυχισμένη που ο Κάρτερ και εγώ βρήκαμε ο ένας τον άλλον. Είμαστε τόσο ενθουσιασμένοι και οι καρδιές μας είναι γεμάτες από αγάπη για το αγοράκι μας».

Η ίδια δεν έδωσε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το παιδί, ενώ δεν αποκάλυψε και το όνομά του.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Η Καίτη Γαρμπή για την ατάκα της στον Αντώνη Ρέμο που προκάλεσε αντιδράσεις: «Είναι νοσηρή ανθρωποφαγία»
«Μπορείς να θλίβεσαι βαθιά για έναν άνθρωπο που έφυγε και ταυτόχρονα να χαίρεσαι και να νιώθεις περηφάνια για έναν άνθρωπο που είναι δίπλα σου», έγραψε η Καίτη Γαρμπή
Καίτη Γαρμπή και Αντώνης Ρέμος 9
Γιώργος Μαζωνάκης: Ο παπά Στρατής, ο πρώτος βιολιστής του, τον αποχαιρέτησε με το τραγούδι «Μου λείπεις»
Η συγκινητική αφιέρωση του παπά-Στρατή είναι μια ιστορία που δείχνει πως η αληθινή φιλία μένει ζωντανή στον χρόνο, ακόμα και όταν οι άνθρωποι ακολουθούν εντελώς διαφορετικούς δρόμους στη ζωή τους
Ο πρώτος βιολιστής του Γιώργου Μαζωνάκη, ο παπά Στρατής