Πέμπτη, 2 Μαΐ
18oC Αθήνα

Η Παυλίνα Βουλγαράκη στον κήπο του Μεγάρου Μουσικής

Η Παυλίνα Βουλγαράκη στον κήπο του Μεγάρου Μουσικής

«Κόντρα σε όλους μαζί σου» είναι ο τίτλος της συναυλίας που θα δώσει στις 9 Ιουλίου η Παυλίνα Βουλγαράκη στον κήπο του Μεγάρου Μουσικής. 

Με τη συναυλία στον κήπο του Μεγάρου, η Παυλίνα Βουλγαράκη θα γιορτάσει τα γενέθλια της και να μας παρασύρει σε όλα αυτά που έχει αγαπήσει, αλλά και να μας συστήσει τις καινούργιες της αγάπες.

Η ξεχωριστή ερμηνεύτρια και τραγουδοποιός της εναλλακτικής ποπ και ροκ μουσικής, βρίσκεται σε μία δημιουργική φάση μεγάλης εσωτερικής αλλαγής που σηματοδοτεί και μια «καλλιτεχνική αναγέννηση»!

Πιο έτοιμη από ποτέ να εκφράσει τον πιο δυναμικό κι αυθεντικό εαυτό της στη σκηνή αλλά και στα νέα τραγούδια που ετοιμάζει, τα οποία αναμένεται να μας ξαφνιάσουν ευχάριστα!

Οι νέες μουσικές προτάσεις της Παυλίνας Βουλγαράκη θα κυκλοφορήσουν το επόμενο διάστημα και θα τις παρουσιάσει για πρώτη φορά στο κοινό της Αθήνας στον μοναδικό «Κήπο του Μεγάρου».

Η Παυλίνα Βουλγαράκη επέλεξε ως τίτλο της παράστασης το «Κόντρα σε όλους, μαζί σου», στίχο από το τραγούδι που έχει γράψει μαζί με τη Δήμητρα Γαλάνη, «Χίλιες Ζωές».

Ο τίτλος της παράστασης είναι άκρως συμβολικός, αφού κόντρα σε ό,τι μας έχει συνηθίσει μέχρι τώρα, θα μας κάνει κοινωνούς της μεγάλης αλλαγής αλλά και έντονης καλλιτεχνικής έκφρασης, εξερευνώντας παράλληλα απάτητα μουσικά μονοπάτια.

Μαζί της, Rous & Leon of Athens.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις