Σάββατο, 13 Απρ.
27oC Αθήνα

Η πριγκίπισσα Μάρθα Λουίζα της Νορβηγίας αρραβωνιάστηκε Σαμάνο – Έξι μήνες σχεδίαζαν το δαχτυλίδι

Η πριγκίπισσα Μάρθα Λουίζα της Νορβηγίας αρραβωνιάστηκε Σαμάνο – Έξι μήνες σχεδίαζαν το δαχτυλίδι
Φωτογραφία αρχείου EPA / NTB

Πιστή στον… αντισυμβατικό τρόπο ζωής της, η πριγκίπισσα Μαρία Λουίζα της Νορβηγίας, πρωτότοκη κόρη του βασιλιά Χάραλντ και της βασίλισσας Σόνιας της Νορβηγίας, αρραβωνιάστηκε τον Αμερικανό σαμάνο Ντουρέκ Βέρρεττ.

Η πριγκίπισσα Μαρία Λουίζα της Νορβηγίας ζει τη ζωή της χωρίς πρωτόκολλα και έχει ήδη τρεις κόρες από τον πρώτο της γάμο ενώ, σκοπεύει να μετακομίσει στην Καλιφόρνια μαζί με τα παιδιά της.

Ο μέλλοντας σύζυγός της, ο Ντουρέκ Βέρρεττ, περιγράφει τον εαυτό του ως «έκτης γενιάς» σαμάνο, πνευματικό δάσκαλος και θεραπευτή. Ανάμεσα στους… θαυμαστές του είναι η Γκουίνεθ Πάλτροου, η Νίνα Ντόμπρεβ και ο Τζέιμς Βαν Ντερ Μπικ.

Το ζευγάρι, αποκάλυψε ο εκπρόσωπός του στο People, συνεργάστηκε με τη σχεδιάστρια κοσμημάτων Joy Sangalang Smith για να δημιουργήσει ένα εντυπωσιακό δαχτυλίδι αρραβώνων με σμαράγδι και διαμάντια.

Συμβολίζοντας την ελπίδα και την βαθιά αγάπη, το σμαράγδι θεωρείται ένας πολύτιμος λίθος ανεκτίμητης αξίας και σπάνιας ομορφιάς.

Το μοναδικό δαχτυλίδι της πριγκίπισσας της Νορβηγίας διαθέτει ένα εντυπωσιακό σμαράγδι σε σχήμα καρδιάς 3,5 καρατίων από τη Βραζιλία και γύρω γύρω 12 διαμάντια σε σχήμα ασπίδας, σχεδιασμένο να προστατεύει τον ιερό δεσμό τους από την αρνητικότητα ενώ τα τρία πρόσθετα διαμάντια σε κάθε πλευρά του μονόπετρου αντιπροσωπεύουν τις τρεις κόρες της πριγκίπισσας.

Η βασιλική οικογένεια ευχήθηκε στο ζευγάρι τα καλύτερα για το μέλλον.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις