Πέμπτη, 2 Μαΐ
23oC Αθήνα

Η πρωτοποριακή μόδα του Yuima Nakazato στο Μουσείο Δαντέλας του Καλαί

Η πρωτοποριακή μόδα του Yuima Nakazato στο Μουσείο Δαντέλας του Καλαί

Μια εντυπωσιακή έκθεση μόδας θα φιλοξενήσει το Μουσείο Δαντέλας στο Καλαί της Γαλλίας.

Στην έκθεση στη Γαλλία θα παρουσιαστούν έργα του Ιάπωνα avant-garde σχεδιαστή μόδας Yuima Nakazato με σκοπό να παρακολουθήσει το κοινό την πορεία του πρωτοπόρου σχεδιαστή.

Η έκθεση θα περιλαμβάνει περισσότερες από 50 δημιουργίες από τις συλλογές του Yuima Nakazato από το 2016 έως το 2024 και θα αποκαλύπτει την προοδευτική και βιώσιμη προσέγγιση του σχεδιαστή.

Στόχος είναι να φανούν οι τεχνικές που χρησιμοποιεί από την ανατολική και δυτική δεξιοτεχνία, καθώς και η έμπνευση κυρίως από τη φύση, όπως το τραγούδι των φαλαινών, την κόκκινη λάβα των ηφαιστείων και την ομορφιά των τοπίων.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη YUIMA NAKAZATO (@yuimanakazato)

Γεννημένος στην Ιαπωνία το 1985, ο Yuima Nakazato αποφοίτησε από τη Βασιλική Ακαδημία Καλών Τεχνών της Αμβέρσας, στο Βέλγιο το 2008. Ο νεαρός σχεδιαστής κέρδισε πολλά βραβεία, συμπεριλαμβανομένου του Βραβείου Καινοτομίας το 2008 για τη μεταπτυχιακή του κολεξιόν, η οποία εισήγαγε την τεχνική origami στη μόδα.

Από το 2016, παρουσιάζει τις συλλογές του δύο φορές το χρόνο στο Παρίσι κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας ενώ είναι μόλις ο δεύτερος Ιάπωνας σχεδιαστής μόδας, μετά τη Hanae Mori, που συμμετέχει στο διάσημο γεγονός της γαλλικής πρωτεύουσας.

Η έκθεση θα διαρκέσει από τις 15 Ιουνίου 2024 έως τις 5 Ιανουαρίου 2025.

 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις