Τρίτη, 30 Απρ.
17oC Αθήνα

Η ράπερ Lil Tay δεν είναι νεκρή – «Χάκαραν τον λογαριασμό μου» είπε

Η ράπερ Lil Tay δεν είναι νεκρή – «Χάκαραν τον λογαριασμό μου» είπε

Περιπλέκεται η υπόθεση του δήθεν θανάτου της 15χρονης ράπερ και influencer Lil Tay και του αδερφού της, καθώς η ίδια διέψευσε την είδηση και σημείωσε ότι κάποιος χάκαρε τον λογαριασμό της στο Instagram.

Υπενθυμίζεται πως την Πέμπτη στο λογαριασμό της στο Instagram ανέβηκε μία ανάρτηση με την είδηση του θανάτου της influencer και του αδερφού της. Ωστόσο, κανείς από την οικογένειά της ή την αστυνομία δεν μπορούσε να επιβεβαιώσει την είδηση.

Με νέα ανακοίνωση η ίδια σημείωσε στην ιστοσελίδα TMZ ότι δεν είναι νεκρή: «Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι ο αδερφός μου και εγώ είμαστε ασφαλείς και ζωντανοί, αλλά είμαι εντελώς συντετριμμένη και παλεύω ακόμα να βρω και τις κατάλληλες λέξεις για να μιλήσω. Ήταν ένα πολύ τραυματικό 24ωρο. Όλη την ημέρα χθες, βομβαρδιζόμουν με ατελείωτα σπαραχτικά και δακρύβρεχτα τηλεφωνήματα από αγαπημένα πρόσωπα, ενώ προσπαθούσα να λύσω αυτό το χάος».

Μάλιστα, στη συνέχεια η ίδια σημείωσε πως το πραγματικό όνομά της δεν είναι Claire Hope αλλά Tay Tian: «Ο λογαριασμός μου στο Instagram παραβιάστηκε από τρίτους και άρχισε να διαδίδει τρομερή παραπληροφόρηση και φήμες σχετικά με εμένα, σε σημείο που ακόμη και το όνομά μου ήταν λάθος. Το νόμιμο όνομά μου είναι Tay Tian, ​​όχι Claire Hope».

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις