Τετάρτη, 22 Μαΐ
23oC Αθήνα

Η ράπερ Lioness βομβαρδίστηκε κατά λάθος με μηνύματα μετά τη νίκη της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου γυναικών της Αγγλίας

Η ράπερ Lioness βομβαρδίστηκε κατά λάθος με μηνύματα μετά τη νίκη της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου γυναικών της Αγγλίας

Η εθνική ομάδα ποδοσφαίρου γυναικών της Αγγλίας κατέκτησε το Euro στις 29 Ιουλίου κι άθελα της προκάλεσε μία μικρή… ταραχή στο twitter.

Συγκεκριμένα, η ράπερ με το καλλιτεχνικό όνομα Lioness βομβαρδίστηκε με μηνύματα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όταν η εθνική ομάδα ποδοσφαίρου γυναικών της Αγγλίας Lionesses κέρδισε το Euro στις 29 Ιουλίου.

Στο προφίλ της ράπερ στο Twitter @Lionesses πολλοί οπαδοί κατά λάθος έγραψαν συγχαρητήρια στην ομάδα ποδοσφαίρου γυναικών.

Η ράπερ σχολίασε με Tweet το γεγονός ότι έχει λάθος αναφορές στο Twitter και εντός λίγων ωρών συγκέντρωσε 10.000 likes και πολλά σχόλια.

Σε έναν ιστορικό τελικό, οι Lionesses κέρδισαν στον τελικό την αντίπαλο Γερμανία με 2-1 μπροστά σε ένα κοινό 87.000 ατόμων στο EURO στο Γουέμπλεϊ, συμπεριλαμβανομένου του πρίγκιπα Γουίλιαμ, ο οποίος τους παρέδωσε το τρόπαιο.

Ορισμένοι υποστηρικτές κατάφεραν να απευθύνουν τα συγχαρητήριά τους στην ομάδα, μεταξύ πολλών άλλων, ο Ρόνι Γουντ των Rolling Stones, οι τραγουδίστριες Αντέλ και Σανάια Τουέιν και ο κωμικός και σεναριογράφος Ντέιβιντ Μπαντιέλ.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις