Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Η Ριάνα έδειξε για πρώτη φορά τον γιο της – Ανέβασε βίντεο στο TikTok

Η Ριάνα έδειξε για πρώτη φορά τον γιο της – Ανέβασε βίντεο στο TikTok

Γλυκύτατος και χαμογελαστός ο γιος της Ριάνα και του A$AP Rocky! Η μαμά του τον… σύστησε στους followers της στο TikTok.

Η Ριάνα ανέβασε για πρώτη φορά στο TikTok, βίντεο στο οποίο εμφανίζεται το μωρό της, το αγοράκι που απέκτησε τον Μάιο μαζί με τον σύντροφό της ράπερ, A$AP Rocky.

Το διάρκειας 45 δευτερολέπτων βίντεο συγκέντρωσε πολύ γρήγροα περισσότερα από 11,5 εκατομμύρια views και 3,9 εκατομμύρια likes από τη στιγμή που αναρτήθηκε.

Στο βίντεο εμφανίζεται το αγοράκι χαμογελαστό να προσπαθεί να φτάσει το τηλέφωνο της Ριάνα ενώ εκείνη του λέει “προσπαθείς να πιάσεις το τηλέφωνο της μαμάς;”.

Συνόδευσε το βίντεο με τη λέξη hacked, χακαρισμένη δηλαδή.

@rihanna

hacked

♬ original sound – Rihanna

 

Η 34χρονη τραγουδίστρια γέννησε τον Μάιο αλλά δεν έχει γίνει γνωστό το όνομα του παιδιού. Οι φήμες ότι ήταν ζευγάρι με τον A$AP Rocky κυκλοφορούσαν επί χρόνια πριν το επιβεβαιώσουν οι ίδιοι πέρυσι. Το όνομα του γιου τους το έχουν ανακοινώσει μόνο σε πολύ κοντινά τους πρόσωπα.

Η Ριάνα και ο A$AP Rocky, σύμφωνα με άνθρωπο από το περιβάλλον τους, θέλουν να αποκτήσουν κι άλλα παιδιά και να μεγαλώσουν την οικογένειά τους.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις