Κυριακή, 28 Απρ.
16oC Αθήνα

Η Σάντρα Βουτσά συγκινεί για τη μητέρα της την Έρρικα Μπρόγιερ: «Πέθανε σε λιγότερο από δύο μήνες»

Η Σάντρα Βουτσά συγκινεί για τη μητέρα της την Έρρικα Μπρόγιερ: «Πέθανε σε λιγότερο από δύο μήνες»

Στον καναπέ του Στούντιο 4 της ΕΡΤ κάθισε η Σάντρα Βουτσά. Μεταξύ άλλων, η κόρη του Κώστα Βουτσά και της Έρρικας Μπρόγιερ μίλησε από καρδιάς για την ασθένεια της μητέρας της που την οδήγησε και στον θάνατο.

Η Σάντρα Βουτσά, κόρη του αείμνηστου Κώστα Βουτσά, συνάντησε τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο στην ΕΡΤ και εξομολογήθηκε πως «για μένα ήταν πολύ δύσκολη η διαχείριση στην απώλεια και για τους δύο. Πολύ, τρομερά πολύ. Η μητέρα μου – είπε για την Έρρικα Μπρόγιερ – πέθανε στις αρχές Ιανουαρίου, ήταν ακόμα πιο γρήγορα από του Δημήτρη και ο πατέρας μου στις 26 Φεβρουαρίου του 2020. Πολύ γρήγορα, πολύ δύσκολο».

«Ήταν δύσκολο. Και με τη μάνα μου ήταν ακόμα πιο σοκαριστικό γιατί ο πατέρας μου είχε και τα θέματά του και λόγω της ηλικίας. Είχε και άσθμα πολλά χρόνια οπότε πάντα είχε ψιλοπρόβλημα με κάτι. Η μάνα μου όμως δεν ήταν… Έδειξα στην Χίλντα (σ.σ. Ηλιοπούλου) πριν μία φωτογραφία που είχατε βάλει στο βίντεο, που μας έβγαλε η Ολυμπία Κρασαγάκη για το Hello τον Νοέμβριο του ’19, που δεν είχε καμία σχέση και πέθανε σε λιγότερο από δύο μήνες».

«Δεν φαινόταν, δηλαδή δεν το είχαμε καταλάβει, ότι έχει τόσο καρκίνο. Κανένας, τίποτα, τίποτα, καμία σχέση. Δεν είχε κανένα σύμπτωμα», συμπλήρωσε, επίσης, η Σάντρα Βουτσά στην καθημερινή εκπομπή της ΕΡΤ.

Παρακολουθήστε τη συνέντευξη της Σάντρας Βουτσά:  

 

 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις