Τρίτη, 30 Απρ.
18oC Αθήνα

Η Σάρον Όσμπορν «έδωσε» τον «αγενή» Άστον Κούτσερ: Άθλιος ο μικρός

Η Σάρον Όσμπορν «έδωσε» τον «αγενή» Άστον Κούτσερ: Άθλιος ο μικρός

Τους πάντες άφωνους άφησε η Σάρον Όσμπορν όταν κλήθηκε να απαντήσει ποιος είναι ο πιο αγενής διάσημος που έχει γνωρίσει και απάντησε: ο Άστον Κούτσερ!

Η Σάρον Όσμπορν και η κόρη της, Κέλι, βρέθηκαν καλεσμένες στο Ε! και κατά τη διάρκεια ενός παιχνιδιού, η σύζυγος του θρύλου της heavy metal, Όζι Όσμπορνμ κλήθηκε να κατονομάσει την «πιο αγενή» διάσημη προσωπικότητα που έχει γνωρίσει ποτέ. Αλλά χρειάστηκε βοήθεια για να απαντήσει «ο Άστον Κούτσερ».

Γυρνώντας στην κόρη της, Κέλι, τη ρώτησε ποιος είναι «ο τύπος που είναι παντρεμένος με μια ηθοποιό και έκανε το “That 70s Show”». Εμφανώς έκπληκτη η κόρη της, Κέλι Όσμπορν, απάντησε: «Ο Άστον Κούτσερ; Αλήθεια;». «Ναι, αγενές, αγενές, αγενές αγοράκι» πρόσθεσε η Σάρον Όσμπορν.

«Δεν ήμουν προετοιμασμένη γι’ αυτό» απάντησε η κόρη της ξαναρωτώντας: «Αλήθεια;» με την μητέρα της να λέει: «Ναι. Άθλιος ο μικρός».

Η Σάρον Όσμπορν, εν τω μεταξύ, είπε πιο ευγενικά λόγια για τον πρωταγωνιστή των ταινιών «Aquaman», Τζέισον Μομόα, τον οποίο χαρακτήρισε ως το αγαπημένο της πρόσωπο.

Επαίνεσε επίσης τον Καναδό σταρ της ποπ, Τζάστιν Μπίμπερ προσθέτοντας ότι κάποτε «ζήτησε συγγνώμη» από τον τραγουδιστή αφού τον αποκάλεσε «πολύ κακό» όταν ήταν σε μικρότερη ηλικία.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις