Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Η Σάρον Στόουν διαγνώστηκε με νέο όγκο – «Ζητήστε δεύτερη γνώμη, μπορεί να σας σώσει τη ζωή»

Η Σάρον Στόουν διαγνώστηκε με νέο όγκο – «Ζητήστε δεύτερη γνώμη, μπορεί να σας σώσει τη ζωή»
Φωτογραφία Αρχείου / ΑΠΕ - ΜΠΕ

Η Σάρον Στόουν διαγνώστηκε με νέο όγκο, μετά τη δεύτερη γνώμη που ζήτησε από γιατρό, καθώς η πρώτη διάγνωση ήταν λανθασμένη με αποτέλεσμα να της δώσουν και λάθος θεραπεία. Τώρα, η ίδια προτρέπει όλες τις γυναίκες να ζητούν πάντα δεύτερη ιατρική γνώμη.

Ειδικότερα, η Σάρον Στόουν αποκάλυψε ότι οι γιατροί της βρήκαν έναν «μεγάλο ινομυωματώδη όγκο», όταν ζήτησε δεύτερη γνώμη επειδή ένιωθε πόνους που δεν ηρεμούσαν ούτε μετά από «δυο επισκληρίδιες ενέσεις» που της έκανε ο πρώτος γιατρός.

Η 64χρονη ηθοποιός έγραψε στο Instagram ότι «εξακολουθούσε να πονάει πολύ και έψαξε δεύτερο γιατρό, ο οποίος της βρήκε έναν μεγάλο ινομυωματώδη όγκο που πρέπει να βγει» και πρόσθεσε ότι «ειδικά οι κυρίες: Μην παρασύρεστε, ζητήστε δεύτερη γνώμη, μπορεί να σας σώσει τη ζωή».

«Θα είμαι εκτός για 4-6 εβδομάδες για πλήρη αποκατάσταση. Ευχαριστώ που νοιάζεστε. Όλα καλά», κατέληξε η γνωστή ηθοποιός του Χόλιγουντ.

Είναι η δεύτερη φορά που χρειάζεται να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση για αφαίρεση όγκου, αφού η ίδια είχε αποκαλύψει στο βιβλίο της «The Beauty of Living Twice», ότι οι γιατροί αναγκάστηκαν να αφαιρέσουν καλοήθεις όγκους που ήταν «γιγαντιαίοι, μεγαλύτεροι από το στήθος μου και μόνο» το 2001.

Μετά από εκείνη την επέμβαση, ένας πλαστικός χειρουργός της έβαλε εμφυτεύματα μεγαλύτερα από το στήθος της, χωρίς τη συγκατάθεσή της, με αποτέλεσμα να υποστεί εγκεφαλικό επεισόδιο και εγκεφαλική αιμορραγία την ίδια χρονιά.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις