Lifestyle

Η Σάσα Μπάστα απαντά στις φήμες περί διαζυγίου: Έχω πάθει ανοσία

«Μπαινάκης, βγαινάκης»… Με αυτόν τον τρόπο σχολίασε η Σάσα Μπάστα τα δημοσιεύματα που την ήθελαν να χωρίζει από τον σύζυγό της, Δημήτρη Κουσαθανά.

Η Σάσα Μπάστα ετοιμάζεται για την πρεμιέρα της σε γνωστό νυχτερινό κέντρο και με αφορμή τις εμφανίσεις της, μίλησε στο Happy Day.

Η τραγουδίστρια ρωτήθηκε και για τα δημοσιεύματα που τη θέλουν να βρίσκεται σε διαδικασία διαζυγίου από τον σύζυγό της.

«Έχω πάθει ανοσία, μπαινάκης – βγαινάκης που λένε πολλοί! Είμαι ερωτευμένη από την αρχή και με τον ερχομό του παιδιού, αυτό δυνάμωσε.

Ο άνδρας μου δεν με ζηλεύει. Άμα δεν δίνεις δικαιώματα, δεν ζηλεύει ο άλλος. Είναι πολύ κουλ» είπε χαρακτηριστικά.

  

Στη συνέχεια, η Σάσα Μπάστα αποκάλυψε: «Έχω ψάξει κινητό. Βρήκα και βρήκαν».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Αθηνά Οικονομάκου και Μπρούνο Τσερέλα στην Αργεντινή για Πρωτοχρονιά – Δείτε φωτογραφίες και βίντεο
Στις αναρτήσεις, το ζευγάρι φαίνεται να περνά χρόνο κάνοντας βουτιές σε πισίνα, πηγαίνοντας για πεζοπορία σε ένα από τα πιο όμορφα και τουριστικά μέρη της Αργεντινής καθώς και... στο γυμναστήριο
Αθηνά Οικονομάκου -Bruno Cerella
Η Μαίρη Συνατσάκη αποκάλυψε γιατί έκανε unfollow την Κατερίνα Καινούργιου – «Γιατί να το κάνεις τώρα που είμαι κι εγώ 6 μηνών έγκυος»
Το ρεπορτάζ της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου που είχε εξοργίσει τη Μαίρη Συνατσάκη και η απάντηση της παρουσιάστριας που διανύει τον 6ο μήνα εγκυμοσύνης
Μαίρη Συνατσάκη και Κατερίνα Καινούργιου