Τετάρτη, 1 Μαΐ
21oC Αθήνα

Η Σελένα Γκόμεζ αρνείται να δει ξανά το ντοκιμαντέρ που αναφέρεται στη ζωή της

Η Σελένα Γκόμεζ αρνείται να δει ξανά το ντοκιμαντέρ που αναφέρεται στη ζωή της

Αρνείται να δει ξανά η τραγουδίστρια Σελένα Γκόμεζ το ντοκιμαντέρ «My Mind & Me» του 2022 που αναφέρεται στη ζωή της. 

Στο αποκαλυπτική ντοκιμαντέρ της Apple TV+ εξιστορούνται έξι χρόνια από τη ζωή της ποπ σταρ Σελένα Γκόμεζ , αποκαλύπτοντας τις μάχες της με τον λύκο (αυτοάνοσο νόσημα) και το άγχος και την κατάθλιψη.

Η σταρ μίλησε το 2018 για τους αγώνες της με το άγχος και την κατάθλιψη και το 2020 ανέφερε ότι διαγνώστηκε με διπολική διαταραχή.

Η τραγουδίστρια και ηθοποιός αποκάλυψε τώρα ότι αρχικά ήταν «πολύ αντίθετη» στην ιδέα του ντοκιμαντέρ.

Μιλώντας κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου Μουσικής και Υγείας στο Λος Άντζελες της Καλιφόρνια χθες, εξήγησε, όπως αναφέρει το THR: «Υπήρχε μια πολύ μεγάλη χρονική περίοδος κατά την οποία απλά δεν ήξερα αν ήταν καλή ιδέα».

«Ήξερα, τελικά ότι μια μέρα ήθελα να είμαι μόνον ηθοποιός για ένα διάστημα και δεν ήξερα αν αυτό θα έθετε σε κίνδυνο πράγματα στη ζωή μου. Δεν ήξερα τι να κάνω. Και μετά τη στιγμή που κυκλοφόρησε… δεν είχα άλλη επιλογή σε εκείνο το σημείο. Και ανακουφίστηκα. Ένιωσα σαν να έφυγε ένα τεράστιο βάρος» είπε η Σελίνα Γκόμεζ.

«Ένιωσα ότι έπρεπε να πω πράγματα που κρατούσα κρυφά εδώ και χρόνια. Μου είναι πολύ δύσκολο να το παρακολουθήσω. Δεν θα το ξαναδώ, αλλά είμαι πολύ περήφανη γι αυτό. Ήμουν πολύ τυχερή που είχα ανθρώπους που συνεργάστηκαν μαζί μου για αυτό» σημείωσε.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις