Πέμπτη, 2 Μαΐ
17oC Αθήνα

Η Σέλμα Μπλερ σκεφτόταν την αυτοκτονία πριν διαγνωστεί με σκλήρυνση κατά πλάκας

Η Σέλμα Μπλερ σκεφτόταν την αυτοκτονία πριν διαγνωστεί με σκλήρυνση κατά πλάκας
Φωτογραφία Αρχείου / ΑΠΕ - ΜΠΕ

Σοκάρει η δήλωση της ηθοποιού Σέλμα Μπλερ ότι σκεφτόταν την αυτοκτονία, όσο ζούσε με τις επιπτώσεις της σκλήρυνσης κατά πλάκας στην υγεία της τον καιρό που δεν είχε διαγνωστεί ακόμα με την πάθηση.

Μιλώντας στη βρετανική έκδοση της Vogue, η Σέλμα Μπλερ εξήγησε ότι τα συμπτώματα της σκλήρυνσης κατά πλάκας στην υγεία της εμφανίστηκαν από όταν μικρή και της προκάλεσαν μεγάλο άγχος, σε σημείο που σκεφτόταν να κάνει απόπειρα αυτοκτονίας.

«Ως ενήλικη, η ατονία και το άγχος έγιναν τρομακτικά. Έκανα λάθη. Ευχήθηκα να πεθάνω. Αποπειράθηκα να αυτοκτονήσω. Μερικές φορές. Από απελπισία», δήλωσε η Σέλμα Μπλερ στη βρετανική Vogue και προκάλεσε σοκ στους θαυμαστές της, όπως μεταδίδει η DailyMail.

Η Σέλμα Μπλερ πρόσθεσε ακόμα ότι προσπαθούσε να κρύβει τα συμπτώματα της σκλήρυνσης κατά πλάκας την ώρα των γυρισμάτων και ακολουθούσε διάφορους τρόπους θεραπείας μόνη της, για να καταφέρει να αντιμετωπίσει τον πόνο που ένιωθε.

Σημειώνεται ότι η Σέλμα Μπλερ διαγνώστηκε με σκλήρυνση κατά πλάκας το 2018 και σε δημόσιες εμφανίσεις της κρατάει μπαστούνι. «Τα τικ και η εξάντληση που ένιωθα την ώρα των γυρισμάτων ήταν εξαντλητικά. Έπαιρνα χάπια για επιληπτικές κρίσεις και αγχώδεις διαταραχές», δήλωσε στη βρετανική Vogue η 50χρονη ηθοποιός.

«Βέβαια, δεν έκανα κατάχρηση των χαπιών αλλά του αλκοόλ», σημείωσε ακόμα η Σέλμα Μπλερ. «Αισθανόμουν χαμένη και δεν μπορούσα καν να χαμογελάσω. Γι’ αυτό έπαιρνα και τέτοιους ρόλους», συμπλήρωσε η ηθοποιός.

«Ανησυχούσα ότι ένα κραυγαλέο σφάλμα, θα με έθετε εκτός δουλειάς. Υπήρχαν φορές που ένιωθα αδύναμη, άρρωστη, να μην μπορώ να κουνηθώ», δήλωσε η Σέλμα Μπλερ, αποκαλύπτοντας ότι περνούσε μέρες ολόκληρες στο κρεβάτι να κλαίει αλλά και ότι υπέφερε από απώλεια μαλλιών και μώλωπες στο σώμα της.

Πάντως, αν και δεν ψάχνει για δουλειά τώρα, η Σέλμα Μπλερ σημείωσε ότι πιστεύει στον εαυτό της και ότι θα μπορέσει να δουλέψει σε μια νέα ταινία, παρά το γεγονός ότι έχει διαγνωστεί με σκλήρυνση κατά πλάκας.

Με πληροφορίες από DailyMail

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις