Παρασκευή, 19 Ιουλ.
36oC Αθήνα

Η Σία Κοσιώνη ευχήθηκε «χρόνια πολλά» στον Κώστα Μπακογιάννη για την ονομαστική του εορτή

Η Σία Κοσιώνη ευχήθηκε «χρόνια πολλά» στον Κώστα Μπακογιάννη για την ονομαστική του εορτή

Απλή, δίχως ίχνος μακιγιάζ και έχοντας αγκαλιά τον σύζυγό της, η Σία Κοσιώνη ευχήθηκε στον Κώστα Μπακογιάννη «χρόνια πολλά», μέσα από μία τρυφερή ανάρτηση στο Instagram.

Σήμερα Τρίτη (21.05.2024) ο πρώην δήμαρχος Αθηνών, Κώστας Μπακογιάννης έχει την ονομαστική του εορτή και η σύζυγός του Σία Κοσιώνη θέλησε να του ευχηθεί δημοσίως. Η γνωστή δημοσιογράφος έκανε μία ανάρτηση στον λογαριασμό της στο Instagram, εκφράζοντας τις ευχές της και την αγάπη της.

«Τσάι, σοκολάτα, κόκκινο κρασί. Βιβλία, μηχανή, βήμα ταχύ, το βουνό, το κινητό που δεν σταματά να χτυπά. Η μεγάλη αγκαλιά. Νοιάξιμο και αγωνία. Για όλα.

Για όλους. Δύναμη και αισιοδοξία. Ευαισθησία και τρυφερότητα. Ο δικός μου Κωστας. Ο δικός μας Κωστας. Μην αλλάξεις τίποτα!», έγραψε στο συγκινητικό της post.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sia Kosioni (@siakossioni)

Ο πρώην δήμαρχος, έχει δεχτεί πολλά ευχετήρια μηνύματα για την γιορτή του και θέλησε να ευχαριστήσει όσους τον θυμήθηκαν, ανεβάζοντας ένα βίντεο story στο Instagram του.

Λίγες ώρες πιο πριν, επίσης, ο Κώστας Μπακογιάννης έκανε μία συγκινητική ανάρτηση για τους παππούδες του, οι οποίοι θα γιόρταζαν μαζί του σαν σήμερα. Με ένα κολλάζ στο οποίο φαίνεται ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης και ο Παπάς Κώστας Μπακογιάννης.

«Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης σήμερα και επιστρέφω νοερά σε αυτούς που μου έδωσαν το όνομά τους, τον Παπά Κώστα Μπακογιάννη και τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη. Τους σκέπτομαι πολύ συχνά και μιλώ στα παιδιά μου για αυτούς. Δυο φαινομενικά διαφορετικοί άνθρωποι. Ο ένας από τη Βελωτά της Ευρυτανίας και ο άλλος από τα Χανιά της Κρήτης. Ο ένας υπηρέτησε τον Θεό και το ποίμνιο του στα βουνά, ο άλλος τον λαό στο νησί και σε όλη την Ελλάδα. Τους συνέδεαν όμως πολλά. Είχαν το γνώθι σαυτόν. Ειλικρινή σεβασμό και βαθιά κατανόηση για τους άλλους. Ξέρανε πως η ευαισθησία είναι δύναμη. Αγαπούσαν αυθεντικά τους ανθρώπους και τους αποδεχόντουσαν πάντοτε όπως είναι. Όλες και όλους. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη • Kostas Bakoyannis • (@kostasbakoyannis)

Είχαν ριζωμένη μέσα τους την αίσθηση της αποστολής. Με πίστη και αφοσίωση. Και βέβαια, απολύτως γειωμένοι, λάτρευαν τους τόπους τους. Τη γη. Το λάδι, το μέλι, το σύκο, το κρασί. Κρατώ το όνομα τους και αναζητώ πάντα την έμπνευση τους. Χρόνια πολλά σε όλες και όλους όσοι γιορτάζουν σήμερα. Σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές», έγραψε στο post του στο Instagram.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις