Δευτέρα, 22 Απρ.
21oC Αθήνα

Η Σία Κοσιώνη νονά – Βάφτισε την κόρη του δημοσιογράφου Γιάννη Ντσούνου

Η Σία Κοσιώνη νονά – Βάφτισε την κόρη του δημοσιογράφου Γιάννη Ντσούνου

Η γνωστή δημοσιογράφος Σία Κοσιώνη έγινε νονά, καθώς βάφτισε την κόρη του συναδέλφου της, δημοσιογράφου Γιάννη Ντσούνου και της συζύγου του, Μαρίνας.

Η Σία Κοσιώνη βάφτισε την κόρη του Γιάννη Ντσούνου, και έδωσε τα ονόματα Ελεονώρα – Παρασκευή. «Μεγάλη μου τιμή. Δεν μπορώ να αποκαλύψω το παρασκήνιο, αλλά μπορώ να επιβεβαιώσω ότι υπάρχει πίσω από αυτή τη βάφτιση.

Η ανακοίνωση για τον ερχομό του παιδιού έγινε στο σπίτι μου.

Κάπως το σπίτι μου είχε βγει τυχερό για τον Γιάννη και τη Μαρίνα κι έτσι είπαμε πως το δεύτερο παιδί τους θα το βαφτίσω εγώ» είπε η Σία Κοσιώνη στην κάμερα της πρωινής εκπομπής του Open.

«Ούτως ή άλλως με τον Γιάννη Ντσούνο είμαστε μία οικογένεια, καθώς είμαστε 15-16 χρόνια στον ΣΚΑΪ. Τώρα γινόμαστε οικογένεια και με τη βούλα. Δεν είναι η πρώτη μου φορά ως νονά, αλλά κάθε παιδάκι είναι ξεχωριστό.

Φροντίζω να είμαι αγαπησιάρα και τυπική νονά» πρόσθεσε στη συνέχεια η Σία Κοσιώνη.

Από την πλευρά του ο Γιάννης Ντσούνος σημείωσε πως «είμαι λίγο πιο χαζομπαμπάς με την κόρη μου από ό,τι με τους γιους μου».
Από την τελετή δε θα μπορούσαν να λείπουν οι δύο άντρες της Σίας Κοσιώνη, Κώστας Μπακογιάννης και ο γιος τους Δημοσθένης.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις