Κυριακή, 5 Μαΐ
16oC Αθήνα

Η συγκλονιστική ανάρτηση της ηθοποιού Λόρα Μπενάντι, που απέβαλε πάνω στη σκηνή: «Ξέρω τον πόνο»

Η συγκλονιστική ανάρτηση της ηθοποιού Λόρα Μπενάντι, που απέβαλε πάνω στη σκηνή: «Ξέρω τον πόνο»

Η ηθοποιός Λόρα Μπενάντι περιέγραψε σε μια συγκλονιστική της ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τις τραγικές στιγμές που βίωσε όταν απέβαλε πάνω στη σκηνή και έχασε το παιδί που κυοφορούσε.

Η ηθοποιός μίλησε για τη στιγμή της αποβολής και τις ώρες και τις ώρες που ακολούθησαν και αποκάλυψε ότι έχει ξαναβιώσει κι άλλες φορές στο παρελθόν, αυτό το τραγικό γεγονός.

Μέσα σε όλα η ηθοποιός ευχαρίστησε τον σύζυγό της, με τον οποίο έχουν αποκτήσει μαζί δύο παιδιά, το ένα το οποίο γεννήθηκε πέρυσι, μέσω παρένθετης μητέρας και τόνισε ότι πάντα ήταν στο πλευρό της.

«Τη Δευτέρα 3 Απριλίου έπαιζα επί σκηνής μπροστά σε 2.000 θεατές και εκείνη την ώρα απέβαλα. Αν ήταν η πρώτη απώλειά μας, ή ακόμη και η δεύτερη, πιθανότατα δεν θα μπορούσα να συνεχίσω. Όμως, δυστυχώς, ξέρω τον πόνο και το κενό μιας αποβολής.

Είναι ένα μονοπάτι που έχω διαβεί ξανά, χέρι- χέρι με τον σύζυγό μου. Όμως, αυτή τη φορά το περπατήσαμε μαζί με κάποιους από τους πιο ευγενικούς ανθρώπους με τους οποίους είχα ποτέ την τιμή να συνυπάρξω», ανέφερε στην ανάρτησή της.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Laura Benanti (@laurabenanti)

 

Σε άλλο σημείο εξομολογήθηκε: «Ο σύζυγός μου κι εγώ είμαστε συντετριμμένοι, αλλά θα το περάσουμε μαζί, όπως έχουμε κάνει και στο παρελθόν, όπως τόσοι πολλοί άλλοι», είπε η ηθοποιός Λόρα Μπενάντι.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις