Δευτέρα, 29 Απρ.
20oC Αθήνα

Η συμφωνία του Ozzy Osbourne με τη Saron για αυτοκτονία

Η συμφωνία του Ozzy Osbourne με τη Saron για αυτοκτονία

Η Saron Osbourne αποκάλυψε ότι αυτή και ο σύζυγός της Ozzy Osbourne εξακολουθούν να έχουν μεταξύ τους σύμφωνο υποβοηθούμενης αυτοκτονίας.

Η Saron είχε αναφερθεί σε αυτό στα απομνημονεύματά της το 2007 «Survivor: My Story – The Next Chapter», όπου είπε ότι το ζευγάρι θα πήγαινε στην ελβετική οργάνωση υποβοηθούμενης αυτοκτονίας με τη βοήθεια γιατρού Dignitas, εάν κάποιος από τους δύο υπέφερε από άνοια.

Το θέμα το επανέφερε η οικογένεια στο τελευταίο επεισόδιο του «The Osbournes Podcast», στο οποίο συμμετέχουν η Saron, ο Ozzy Osbourne, η κόρη τους Kelly και ο γιος τους Jack.

Κατά τη διάρκεια της συνομιλίας τους, ο Jack, ρώτησε αν η ευθανασία ήταν «ακόμα στα σχέδια» των γονιών του.

«Πιστεύεις ότι θα υποφέρουμε;», απάντησε η Saron, γελώντας, προτού ο Jack αναρωτηθεί: «Δεν υποφέρουμε ήδη όλοι;».

«Ναι, αλλά δεν θέλω να πονέσω», πρόσθεσε η μητέρα του. «Η ψυχική ταλαιπωρία είναι αρκετός πόνος χωρίς σωματικό. Επομένως, αν έχεις ψυχικό και σωματικό πόνο, τα λέμε».

«Αλλά τι θα γινόταν αν μπορούσες να επιβιώσεις;», ρώτησε η Κέλι. «Ναι, τι θα γινόταν αν επιζήσεις και δεν μπορείς ούτε να φας», απάντησε η Σάρον.

Το σύμφωνο της Saron και του Ozzy Osbourne έγινε ύστερα από τον θάνατο του πατέρα της Saron don Arden το 2007 από τη νόσο του Αλτσχάιμερ.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις