Παρασκευή, 3 Μαΐ
19oC Αθήνα

Η Τζέιμι Λι Κέρτις εντυπωσιάστηκε από τις εμφανίσεις της Πάμελα Άντερσον χωρίς μακιγιάζ

Η Τζέιμι Λι Κέρτις εντυπωσιάστηκε από τις εμφανίσεις της Πάμελα Άντερσον χωρίς μακιγιάζ
Reuters

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός Τζέιμι Λι Κέρτις έδωσε συγχαρητήρια στην Πάμελα Άντερσον για την απόφασή της να εμφανιστεί χωρίς μακιγιάζ στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού. Σε ανάρτησή της στα social media χαρακτήρισε την κίνηση της άλλοτε πρωταγωνίστριας του Baywatch ως μία «πράξη θάρρους και επανάστασης».

«Η επανάσταση της φυσικής ομορφιάς ξεκίνησε επίσημα!» έγραψε η Jamie Lee Curtis στην προσωπική της σελίδα στο Instagram.

Παράλληλα, η διάσημη ηθοποιός μοιράστηκε δύο στιγμιότυπα της Πάμελα Άντερσον από την παρουσίαση της γυναικείας συλλογής μόδας Isabel Marant Άνοιξη/Καλοκαίρι 2024.

«Η Pamela Anderson στο μέσον της Εβδομάδας Μόδας με τόσες πιέσεις και πόζες, και, και, και αυτή η γυναίκα εμφανίστηκε και διεκδίκησε τη θέση της στο τραπέζι χωρίς τίποτα στο πρόσωπό της. Είμαι τόσο εντυπωσιασμένη και με εκπλήσσει αυτή η πράξη θάρρους και επανάστασης» έγραψε η Τζέιμι Λι Κέρτις.

Φωτογραφίες της Πάμελα Άντερσον χωρίς ίχνος μακιγιάζ:

H Πάμελα Άντερσον, η οποία σε συνέντευξή πριν λίγους μήνες, είχε αποκαλύψει ότι συνειδητοποίησε ότι δεν θέλει πια να βάφεται μετά τον θάνατο της μακιγιέρ και φίλης της, Αλέξις Βόγκελ, σε νέα της ανάρτηση από το Παρίσι, ποζάροντας φυσικά χωρίς μακιγιάζ, έγραψε με τη σειρά της:

«Μία περιπέτεια στο Παρίσι με νέα ματιά… Υπάρχει ομορφιά στην αυτο-αποδοχή, την ατέλεια και την αγάπη».

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jamie Lee Curtis (@jamieleecurtis)

 

πληροφορίες ΑΠΕ – ΜΠΕ / φωτογραφίες: Reuters

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις