Πέμπτη, 30 Μαΐ
20oC Αθήνα

Η Βίκυ Κάβουρα καταγγέλλει ότι έπεσε θύμα του λογιστή που βρέθηκε απαγχονισμένος στο Μοσχάτο

Η Βίκυ Κάβουρα καταγγέλλει ότι έπεσε θύμα του λογιστή που βρέθηκε απαγχονισμένος στο Μοσχάτο

Η ηθοποιός Βίκυ Κάβουρα ήταν, όπως κατήγγειλε η ίδια, ένα από τα θύματα του 50χρονου λογιστή, ο οποίος πριν από μερικές μέρες βρέθηκε απαγχονισμένος στο διαμέρισμά του, στο Μοσχάτο.

Ο 50χρονος είχε πάρει 65 αυτοκίνητα προκειμένου να τα διαθέσει σε πελάτες του με leasing και στη συνέχεια θα έδινε τα χρήματα σε γνωστή εταιρεία ενοικιάσεως αυτοκινήτων, κάτι που δεν έκανε ποτέ. Ανάμεσα στους πελάτες του ήταν και η Βίκυ Κάβουρα.

«Εγώ όπως και πολύς κόσμος νοικιάζαμε αυτοκίνητα απ’ αυτούς, ώστε να πληρώνουμε κάθε μήνα, κάποιο ποσό, ή κάποιο άλλο αυτοκίνητο ως εγγύηση και αυτά έχουν χαθεί», είπε αρχικά η Βίκυ Κάβουρα μιλώντας στο Happy Day.

«Κάλεσα τον ίδιο τον άνθρωπο για να τον πληρώσω, με τον μήνα. Ήταν σε μία κατάσταση άθλια, τρόμαξα, οπότε δεν ξαναπροσπάθησα. Μετά από 2-3 μέρες πληροφορήθηκα πως όλο αυτό που έγινε και σοκαρίστηκα.

Είναι πάρα πολύς κόσμος βέβαια που την έχει πατήσει με αυτή την υπόθεση. Περνάω πάρα πολύ δύσκολο.

Είναι κι άλλα 60 άτομα σε αυτή την ιστορία. Όλες αυτές τις μέρες μπορούμε να είμαστε μαζί, να κάνουμε κάτι όλοι μαζί και να προσπαθήσουμε ό,τι μπορούμε. Την πατήσαμε, ήταν εξαιρετικός προς όλους μας.

 

Με τον Θεό με τον καλό λόγο στο στόμα και την πατήσαμε. Δεν κατάλαβα την απάτη, εγώ στις ειδήσεις το είδα», πρόσθεσε η Βίκυ Κάβουρα.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις