Lifestyle

Η βιογραφική ταινία για τους Bee Gees θα καθυστερήσει, αποκαλύπτει ο Ρίντλεϊ Σκοτ

«Από το στούντιο άλλαξαν τα δεδομένα» αποκάλυψε ο Ρίντλεϊ Σκοτ

Η βιογραφική ταινία του Ρίντλεϊ Σκοτ για τους Bee Gees αναμένεται να καθυστερήσει αποκάλυψε ο σκηνοθέτης. Τον Φεβρουάριο του περασμένου έτους, αναφέρθηκε ότι ο Ρίντλεϊ Σκοτ ήταν σε συζητήσεις για να σκηνοθετήσει βιογραφική ταινία για το θρυλικό συγκρότημα της ποπ και ντίσκο Bee Gees.

Ο Μπάρι Γκιμπ ο μοναδικός επιζών αδελφός και μέλος των Bee Gees ανακοινώθηκε ως εκτελεστικός παραγωγός για την ταινία.

Τώρα, ωστόσο, ο Ρίντλεϊ Σκοτ αποκάλυψε σε νέα συνέντευξη στο GQ ότι προέκυψαν εμπόδια παρά το γεγονός ότι τα γυρίσματα είχε προγραμματιστεί να αρχίσουν τα γυρίσματα στις αρχές του έτους. Σύμφωνα με τον σκηνοθέτη, το σενάριο και το καστ είχαν ήδη επιβεβαιωθεί και τα γυρίσματα επρόκειτο να ξεκινήσουν σύντομα, αλλά δεν μπόρεσε να έρθει σε συμφωνία με την Paramount Studios.

«Από το στούντιο άλλαξαν τα δεδομένα. Είπα: “Δεν μπορείτε να το κάνετε αυτό”. Επέμειναν. Είπα: “Λοιπόν, θα σας προειδοποιήσω, θα προχωρήσω, γιατί θα πάω στην επόμενη ταινία”. Δεν με πίστεψαν, και το έκανα».

«Δεν τους άρεσε η συμφωνία μου. Είπα λοιπόν: “Θα προχωρήσω”. Είμαι ακριβός, αλλά είμαι καλός» πρόσθεσε.

Ο Ρίντλεϊ Σκοτ τόνισε ακόμη ότι αναμένει να καταφέρει να καταλήξει σε λύση με την Paramount και πιθανότατα να προχωρήσει με την ταινία το φθινόπωρο. Προς το παρόν, ο Ρίντλεϊ Σκοτ έχει εντάξει στον προγραμματισμό του το μετα-αποκαλυπτικό θρίλερ «The Dog Stars» για τον Απρίλιο.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
O Akylas δημοσίευσε βίντεο με ορό στο χέρι και ενημέρωσε τους fans του για την εξέλιξη της υγείας του: Σήμερα ξύπνησα κάπως καλύτερα
«Περνάω μια οξεία αμυγδαλίτιδα που με εμπόδιζε να μιλήσω, να φάω, ακόμα και να πιω νερό», ανέφερε ο τραγουδιστής που θα μας εκπροσωπήσει φέτος στη Eurovision
Akylas
Η Δέσποινα Καμπούρη για την αποβολή της σε προχωρημένη εγκυμοσύνη: Είναι πολύ προσωπική και δυσάρεστη στιγμή
«Έχεις κάνει υπέρηχο, έχεις ακούσει την καρδιά του μωρού και ξαφνικά δεν ακούς καρδιά, είναι κάτι που δεν περιγράφεται με λόγια» εξομολογείται η Δέσποινα Καμπούρη
Δέσποινα Καμπούρη