Lifestyle

Η Χαρά Παππά αποκάλυψε ότι πάσχει από αλωπεκία

Το γνωστό μοντέλο Χαρά Παππά, με ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αποκάλυψε για πρώτη φορά πως πάσχει από αλωπεκία, δείχνοντας και φωτογραφία με το σημείο του κεφαλιού της όπου και ξεκίνησε η τριχόπτωση.

Η Χαρά Παππά έκανε το νέο Questions&Answers στο προφίλ στης στο instagram, και απάντησε στις ερωτήσεις των διαδικτυακών φίλων της, με αφορμή την πρόταση μετακόμιση και την συγκατοίκηση με τον νέο της σύντροφο.

Η Χαρά Παππά σε ερώτηση για το άγχος και τα ψυχοσωματικά απάντησε με μια φωτογραφία από τριχωτό της κεφαλής της σχολιάζοντας «Hello αλωπεκία, καινούργιο ξέσπασμα αυτό τώρα».

Η Χαρά Παππά, σε πρόσφατες δηλώσεις της στην εκπομπή «Πρωινό μας» είχε μιλήσει και για τη μάχη της με την κατάθλιψη: «Εξαιτίας του άγχους μου έχω φτάσει σε πάρα πολύ κακό σημείο. Έχω μιλήσει και για την κατάθλιψη που έχω περάσει.

Στην κατάθλιψη νομίζω με οδήγησε το ότι δεν έλεγα όχι και προσπαθούσα πάντα να ευχαριστώ τους πάντες. Έχω τρελές απαιτήσεις από τον εαυτό μου. Το συναίσθημα που έχεις είναι το κενό.

Δεν ελπίζεις τίποτα, δεν ονειρεύεσαι τίποτα, δεν περιμένεις τίποτα από τη ζωή σου», ανέφερε η Χαρά Παππά.

Τι είναι η Γυροειδής Αλωπεκία

Σύμφωνα με τους επιστήμονες, η Γυροειδής Αλωπεκία αφορά κυρίως νεαρά άτομα (5-30 ετών) και μπορεί να συνυπάρχει με διάφορα αυτοάνοσα νοσήματα, αν και ενοχοποιείται η κληρονομικότητα, ενδοκρινολογικές και νευροψυχικές διαταραχές.

Εμφανίζεται αρχικά με μια ή περισσότερες αποψιλωτικές πλάκες στο τριχωτό της κεφαλής ή στο γένι στους άνδρες διαμέτρου 1-5 εκατοστά. Οι τρίχες λείπουν τελείως και το δέρμα είναι λείο, λευκωπό και μαλακό με διευρυμένους πόρους.

Μπορεί να εμφανιστεί σε φρύδια, βλεφαρίδες, μασχάλη, εφήβαιο. Η πρόγνωση και η εξέλιξη της νόσου δεν είναι ίδια από ασθενή σε ασθενή.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Άνοιξε η διαθήκη της αξέχαστης Καίτης Γκρέυ - Ο εγγονός της είναι ο μοναδικός κληρονόμος της
Ο Κωνσταντίνος Ηλιάδης, σύμφωνα με τον δικηγόρο του Όθωνα Παπαδόπουλο, στάθηκε στο πλευρό της γιαγιάς του για χρόνια, φροντίζοντας και στηρίζοντάς την στις δύσκολες στιγμές
Καίτη Γκρέυ
Η Κιμ Καρντάσιαν αποκάλυψε ότι έχει ανεύρυσμα στον εγκέφαλο – Θεωρεί ότι εμφανίστηκε εξαιτίας του αγχωτικού της διαζυγίου με τον Κάνιε Γουέστ
Η ίδια αποκάλυψε δακρυσμένη στο ριάλιτι «The Kardashians», ότι οι γιατροί διαπίστωσαν ανεύρυσμα εγκεφάλου μετά από μαγνητική τομογραφία στην οποία υπεβλήθη
Kim Kardashian