Παρασκευή, 26 Απρ.
20oC Αθήνα

Η Χριστίνα Μπόμπα αποκάλυψε τι της απαγόρευσε ο γιατρός να κάνει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης

Η Χριστίνα Μπόμπα αποκάλυψε τι της απαγόρευσε ο γιατρός να κάνει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΜΠΟΜΠΑ: Η Χριστίνα Μπόμπα διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της και απολαμβάνει κάθε στιγμή αυτής της τρυφερής περιόδου.

Η Χριστίνα Μπόμπα μπορεί να βρίσκεται στην αρχή της εγκυμοσύνης, όμως τα συνήθη συμπτώματα, όπως η υπνηλία, έχουν κάνει την εμφάνισή τους.

Η ίδια είναι από τους ανθρώπους που επιλέγει να βρίσκεται σε καθημερινή επικοινωνία με τους διαδικτυακούς φίλους της στο Instagram. Μαζί τους μοιράζεται πράγματα από την καθημερινότητά της. Το βράδυ της Δευτέρας, μάλιστα, η ίδια τους ζήτησε να της θέσουν τα ερωτήματά τους, με εκείνη να απαντάει στα περισσότερα από αυτά.
Μία ακόολουθός της την ρώτησε σχετικά με τη γυμναστική που κάνει την περίοδο της εγκυμοσύνης. Η Χριστίνα Μπόμπα ανέκαθεν γυμναζόταν πολύ, όμως αυτό το διάστημα έχει σταματήσει τις προπονήσεις.

Όπως, λοιπόν, αποκάλυψε η ίδια στους διαδικτυακούς της φίλους πως μία φωτογραφία που ανήρτησε πρόσφατα ήταν παλιά, και η ίδια δεν γυμνάζεται αυτή την περίοδο, καθώς ο γιατρός της έχει απαγορεύσει προς το παρόν να γυμνάζεται λόγω της δίδυμης κύησης.


«Ακόμα δε μου έχει επιτρέψει ο γιατρός να γυμναστώ λόγω δίδυμης κύησης, αλλά σιγά σιγά θα μπορέσω πιστεύω! Προσπαθώ να περπατάω καθημερινά και αν ξεκινήσω κάτι άλλο θα σας δείξω», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις