Παρασκευή, 26 Απρ.
20oC Αθήνα

Η Ζεντάγια είναι η «Lola Bunny» στο «Space Jam: A New Legacy» (vids)

Η Ζεντάγια είναι η «Lola Bunny» στο «Space Jam: A New Legacy» (vids)
Φωτογραφία Αρχείου / Reuters

Τον ρόλο της Lola Bunny για την ταινία «Space Jam: A New Legacy», θα υποδυθεί η νεαρή ηθοποιός και τραγουδίστρια Ζεντάγια. Την είδηση γνωστοποίησε η Entertainment Weekly στις 3 Απριλίου μέσω ανακοίνωσης στο Twitter. 

«Καλώς ήρθες στο Space Jam, Ζεντάγια!» έγραφε το tweet της Entertainment Weekly στις 3 Απριλίου. Η 25χρονη Αμερικανίδα ηθοποιός θα υποδυθεί τον εμβληματικό χαρακτήρα της Lola Bunny, τη φίλη του Bugs Bunny για το remake της ομώνυμης ταινίας της Warner Bros (1996) με πρωταγωνιστή τον LeBron James.

 

Στην ταινία του 1996, γνωρίζουμε τη Lola ως τη φίλη του Bugs Bunny με το μοναδικό ταλέντο στο μπάσκετ. Όταν τραυματίζεται κατά τη διάρκεια ενός αγώνα μπάσκετ, ο Bugs αναλαμβάνει τη διάσωση της.

Η Ζεντάγια θα είναι μέρος της προσπάθειας να εξελιχθεί η Lola μετά την εικόνα της το 1993, καθώς ο σκηνοθέτης Malcolm D. Lee στοχεύει να «αντικατοπτρίζει την αυθεντικότητα ισχυρών, ικανών γυναικείων χαρακτήρων». Πολλοί οπαδοί του πρώτου Space Jam εξεπλάγησαν όταν είδαν τη μεταμόρφωση της Lola όταν παρουσιάστηκαν οι νέες εικόνες χαρακτήρων. Αποδεικνύεται, πως αυτή η αλλαγή είναι απολύτως σκόπιμη για τον Lee.

 

Ο σκηνοθέτης εξήγησε ότι το βλέμμα και ο χαρακτήρας της ηρωίδας δεν ήταν το μόνο πράγμα που άλλαξε. Διαβεβαίωσε ότι είχε μια «πραγματική φωνή» και θα μπορούσε να είναι «θηλυκή χωρίς να αντικειμενοποιηθεί». Συνέχισε, «Για εμάς, θέλουμε να στηρίξουμε την αθλητική της ικανότητα, τις ηγετικές της ικανότητες, και να την κάνουμε τόσο γεμάτο χαρακτήρα όσο οι άλλοι».

Παρακολουθήστε τη Lola και την πλήρη Tune Squad στις 16 Ιουλίου, όταν η ταινία θα είναι διαθέσιμη στα θέατρα και για ροή στο HBO Max.

Δείτε βίντεο:

 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις