Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Η Ζιζέλ προσέλαβε τον κορυφαίο δικηγόρο για διαζύγια της Φλόριντα για τον γάμο της με τον Τομ Μπρέιντι

Η Ζιζέλ προσέλαβε τον κορυφαίο δικηγόρο για διαζύγια της Φλόριντα για τον γάμο της με τον Τομ Μπρέιντι
Φωτογραφία Αρχείου / Reuters

Νέες φήμες κυκλοφορούν γύρω από το πολύκροτο διαζύγιο της Ζιζέλ με τον Τομ Μπρέιντι, με το κορυφαίο μοντέλο να φέρεται να έχει προσλάβει τον κορυφαίο δικηγόρο που χειρίζεται τέτοιες υποθέσεις στη Φλόριντα, αφού η σχέση της με τον θρύλο του NFL έγινε «πολύ άσχημη».

Σύμφωνα με τη DailyMail, η Ζιζέλ ξεκίνησε την προετοιμασία για τον μακρύ δικαστικό αγώνα που αναμένεται να δώσει με τον Τομ Μπρέιντι για το διαζύγιό τους, προσλαμβάνοντας τον Τομ Σάσερ, γνωστός δικηγόρος για τέτοιου είδους υποθέσεις στη Φλόριντα, με πολλούς αστέρες στο πελατολόγιό του, όπως ο Τάιγκερ Γουντς και ο Τζεφ Γκόρντον.

Η 42χρονη εθεάθη νωρίτερα αυτόν τον μήνα να κάνει δουλειές και να κυκλοφορεί στο δρόμο χωρίς τη διαμαντένια βέρα στο χέρι της, καθώς οι φήμες για τον γάμο της συνέχιζαν να φουντώνουν. Μάλιστα, νωρίτερα αυτήν την εβδομάδα, ο 45χρονος σύζυγός της εθεάθη και αυτός να πηγαίνει σε αγώνα του NFL χωρίς τη βέρα του.

Πηγές που μίλησαν στο Page Six, και μεταδίδει η DailyMail, ανέφεραν ότι η πρόσληψη δικηγόρων είχαν ως αποτέλεσμα να μετατραπεί σε «πολύ άσχημο» ο χωρισμός του Τομ Μπρέιντι και της Ζιζέλ.

«Είναι έτοιμοι να δώσουν μάχη», αποκάλυψε η πηγή. «Θα χρειαστεί λίγος χρόνος για να μοιραστούν τον τεράστιο πλούτο και την περιουσία τους, που εκτείνεται σε όλο τον κόσμο».

Ωστόσο, το ζευγάρι δεν θα βάλει στη μέση τα παιδιά τους. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι έχουν ήδη αποφασίσει την κοινή επιμέλεια για τον 12χρονο Μπέντζαμιν και την 9χρονη Βίβιαν. Υπενθυμίζεται ότι ο Μπρέιντι έχει και έναν γιο από την πρώην σύζυγό του, τον 15χρονο Τζακ.

Οι δυο τους ζουν χωριστά από τότε που φέρονται να είχαν μεγάλο τσακωμό μετά την ανακοίνωση του Τομ Μπρέιντι ότι επιστρέφει στα γήπεδα του NFL, με πολλούς να εικάζουν ότι αυτός ο λόγος προκάλεσε τη συνεχιζόμενη ρήξη τους.

Ωστόσο, μια πηγή επιβεβαίωσε στη DailyMail στα τέλη Σεπτεμβρίου ότι ο χωρισμός τους δεν επηρεάστηκε από την κίνηση του Μπρέιντι να επιστρέψει στα γήπεδα αλλά η επιθυμία της Ζιζέλ να «νιώσει περισσότερο τον σκοπό της στη ζωή».

Άλλωστε, η ίδια είχε δηλώσει στο περιοδικό Elle τον Σεπτέμβριο ότι «αισθάνομαι πολύ ικανοποιημένη, ως μητέρα και ως σύζυγος. Και τώρα θα είναι η σειρά μου».

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις