Lifestyle

Η Ζόε Σαλντάνα αγόρασε με 17,5 εκατ. δολάρια ιστορικό αρχοντικό στο διάσημο θέρετρο Μοντεσίτο

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Η σταρ του Χόλιγουντ, Ζόε Σαλντάνα αγόρασε ένα αρχοντικό έναντι 17,5 εκατ. δολαρίων στο διάσημο Μοντεσίτo της Καλιφόρνια. Πρόκειται για ένα ιστορικό κτίριο που έχει θέα τα βουνά Santa Ynez και τον Ειρηνικό Ωκεανό.  

Ένα ιστορικό κτήμα στο διάσημο Μοντεσίτo στη Σάντα Μπάρμπαρα της Καλιφόρνια απέκτησε η πρωταγωνίστρια του Χόλιγουντ, Ζόε Σαλντάνα, πληρώνοντας 17,5 εκατ. δολαρίων, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η ιστοσελίδα Robb Report.

Χτισμένο το 1930 το κυρίως σπίτι, με θέα τα βουνά Santa Ynez και τον Ειρηνικό Ωκεανό φέρει την υπογραφή του αρχιτέκτονα Τζορτζ Ουάσιγκτον Σμιθ (George Washington Smith).

Τρία χρόνια μετά το θάνατό του το 1933, ανέλαβε την επέκταση του σπιτιού η πρώτη γυναίκα αρχιτέκτονας της Σάντα Μπάρμπαρα Λούτα Μαρία Ριγκς και σήμερα 90 χρόνια μετά διατηρεί ακόμα στοιχεία του παρελθόντος όπως τα φωτιστικά, τα ξύλινα πατώματα, οι μεγάλοι διάδρομοι, τα περίτεχνα ταβάνια και τα μεγάλα παράθυρα. Η ισπανικού αναγεννησιακού στιλ έπαυλη διαθέτει μεταξύ άλλων πέντε υπνοδωμάτια και οκτώ μπάνια.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα το ακίνητο το οποίο άνηκε στην ίδια οικογένεια εδώ και αρκετές δεκαετίες, βγήκε για πρώτη φορά στην αγορά τον περασμένο Δεκέμβριο, έναντι 18,9 εκατ. δολάρια.

Περιβάλλεται από ένα κτήμα περίπου 20 στρεμμάτων με καταπράσινους κήπους και δεκάδες αιωνόβιες βελανιδιές, ανάμεσα σε ένα γήπεδο τένις και μία μεγάλη οβάλ πισίνα. Διαθέτει επίσης έναν ξενώνα με θέα τον ωκεανό, ένα στούντιο τέχνης και ένα διαμέρισμα για το προσωπικό.

Η διάσημη πρωταγωνίστρια και ο σύζυγός της Μάρκο Περέγκο έχουν, επίσης, στην κατοχή τους ένα πολυτελές κτήμα «σκαρφαλωμένο» στα βουνά πάνω από το Μπέβερλι Χιλς.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Ιωάννα Τούνη: Ανοιχτή και πάλι η κρουασαντερί της στο Παρίσι – «Μετά από μια ανανέωση στην κουζίνα, επιστρέψαμε»
«Κρουασάν, χρυσαφένιες στρώσεις ζύμης, βουτυρένιες μπουκιές και ένας πάγκος γεμάτος πολύ πειστικούς λόγους για να μείνεις για ακόμη ένα», έγραψε το Fat Rat
Η Ιωάννα Τούνη 9
Το viral κόλπο με το αλουμινόχαρτο πίσω από το καλοριφέρ έχει βάση – Αλλά όχι για όλους
Η ιδέα κυκλοφορεί εδώ και χρόνια στα social media, αλλά πίσω από το «κόλπο» υπάρχει πραγματική θερμοδυναμική - Το ζητούμενο είναι πού βρίσκεται το καλοριφέρ και τι υλικό χρησιμοποιείται
Πηγή φωτό: iStock