Πέμπτη, 18 Απρ.
20oC Αθήνα

iPhone 14: Η κόρη του Steve Jobs θεωρεί το νέο iPhone μια από τα ίδια – Η χιουμοριστική ανάρτησή της

iPhone 14: Η κόρη του Steve Jobs θεωρεί το νέο iPhone μια από τα ίδια – Η χιουμοριστική ανάρτησή της

Η κόρη του Steve Jobs, Eve Jobs, αποφάσισε να τρολάρει την κυκλοφορία του νέου, πολυαναμενόμενου iPhone 14. Μέσα από τον λογαριασμό της στο instagram σχολίασε το…αναβαθμισμένο iPhone 14 από την Apple με ένα meme.

Η κόρη του Steve Jobs, δημοσίευσε μια φωτογραφία που δείχνει έναν μεσήλικα να αγοράζει ακριβώς το ίδιο πουκάμισο με αυτό που φορά, με έμμεση αναφορά στο νέο iPhone 14 από την Apple.

Στην χιουμοριστική εικόνα που δημοσίευσε η απόφοιτος του Στάνφορντ, που είναι το μικρότερο παιδί του Steve Jobs, αναγράφεται: «Κάνω αναβάθμιση από iPhone 13 σε iPhone 14, μετά την ανακοίνωση της Apple σήμερα».

«Η Apple κυκλοφόρησε ξανά το ίδιο τηλέφωνο με ελάχιστες οριακές βελτιώσεις;» ρωτά στα σχόλια ένας χρήστης. «Δεν είναι το ίδιο, αφού θα σου κοστίσει περισσότερα χρήματα», εξηγεί ένας άλλος.

Νωρίτερα την Τετάρτη, η Apple έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το iPhone 14 το οποίο διαθέτει δορυφορική συνδεσιμότητα που θα επιτρέπει στους χρήστες να στέλνουν δορυφορικά μηνύματα SOS, σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, χωρίς υπηρεσία. 

Η υπηρεσία ξεκινά τον Νοέμβριο, δύο μήνες μετά την κυκλοφορία του νέου smartphone στην αγορά στις 16 Σεπτεμβρίου.

 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις