Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Ιεροκλής Μιχαηλίδης: Το ξέσπασμα επί σκηνής με αφορμή τη συναυλία του Στέλιου Ρόκκου

Ιεροκλής Μιχαηλίδης: Το ξέσπασμα επί σκηνής με αφορμή τη συναυλία του Στέλιου Ρόκκου

Με ένα πρωτοφανές περιστατικό ήρθαν στη Θεσσαλονίκη αντιμέτωποι θεατές και θίασος της παράστασης «Αντιγόνη» στην οποία συμμετέχει ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης, την ώρα που λίγα πιο μακριά έκανε συναυλία ο Στέλιος Ρόκκος.

Το βράδυ της Τρίτης, στη Θεσσαλονίκη, την ώρα που η παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης βρισκόταν στην κορύφωσή της, η μουσική από τη συναυλία, 3 χλμ μακριά από το θέατρο, κάλυπτε τα λόγια των ηθοποιών, γεγονός που δεν μπόρεσε να μη σχολιάσει, φανερά εκνευρισμένος, ο αγαπημένος ηθοποιός.

«Δεν γίνεται να παίζει μια συναυλία σε μια άλλη ατμόσφαιρα, μιας άλλης παράστασης και το θέατρο είναι ευαίσθητο σε αυτά.

Δεν μπορείς να ακούς τη μουσική από αλλού. Ήταν όμως τόσο έντονο, ήταν σα να ήταν ακριβώς μέσα στο θέατρο η συναυλία…» δήλωσε μεταξύ άλλων ο ηθοποιός.

Συνεχίζοντας τις δηλώσεις του, ο κ. Μιχαηλίδης ανέφερε πως δεν ξαναβιώσει τέτοιο περιστατικό και σημείωσε πως ένιωσε την ανάγκη να απολογηθεί γιατί οι περισσότεροι ηθοποιοί δεν ήταν από τη Θεσσαλονίκη «και ήταν σα να είναι φιλοξενούμενοί μας.

Όταν παίζεις στον τόπο σου έχεις μία ευθύνη παραπάνω και νιώθεις και άσχημα».

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις