Τρίτη, 19 Μαρ.
15oC Αθήνα

Ηλιάνα Παπαγεωργίου για Snik: Εγώ δεν θα δώσω ραπόρτο σε κανέναν για την καρδιά μου

Ηλιάνα Παπαγεωργίου για Snik: Εγώ δεν θα δώσω ραπόρτο σε κανέναν για την καρδιά μου

Η δημοφιλής παρουσιάστρια Ηλιάνα Παπαγεωργίου βρέθηκε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» και μίλησε για την καριέρα της στο μόντελινγκ, την εκπομπή στην τηλεόραση και τη σχέση της με τον Snik.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αποκάλυψε άγνωστες πτυχές της προχωπικής της ζωής, και αναφέρθηκε στη σχέση με τον Snik.

Η παρουσιάστρια του Pop Up μίλησε στην Δανάη Μπάρκα και στον Άρη Καβατζίκη για όλα, ενώ δεν δίστασε να αναφερθεί και στη σχέση με τον δημοφιλή ράπερ Snik. Μάλιστα, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου θέλησε να απαντήσει και για τους υποτιμητικούς στίχους που υπάρχουν στην τραπ και στην ραπ μουσική.

«Ήξερα ότι θα υπάρξει έκθεση. Το είχα συνειδητοποιήσει πολύ πριν πάω στο GNTM. Θα αλλάξει λίγο η ζωή μας, είναι ξεκάθαρα επιλογή μας. Είναι κομμάτι της δουλειάς μας… Όταν μας έβγαλαν φωτογραφίες στα Κουφονήσια με τον Snik, ήταν ένα ζευγάρι που μας είπε ότι υπήρχε φωτογράφος.

Ο Δημήτρης δεν ξανακουνήθηκε από την πετσέτα, κάηκε από τον ήλιο… αλλά είχατε πάρει το θέμα. Εντάξει δεν με πείραξε, ζευγάρι είμαστε, πλατσουρίσαμε, δώσαμε και το φιλάκι μας. Πώς κάνουν διακοπές οι άλλοι άνθρωποι; Ο Δημήτρης δεν είδε τις φωτογραφίες, τις απέφυγε. Δεν του αρέσει αυτό, αισθάνεται άβολα. Είναι λίγο φοβιτσιάρης με τον κορονοϊό.

Δεν θα δώσω ραπόρτο σε κανέναν για την καρδιά μου, μπορεί να γράψει ο καθένας ό,τι θέλει, μπορεί να πιστεύει ο καθένας ό,τι θέλει. Είμαστε δύο άνθρωποι που είμαστε τελείως διαφορετικοί σαν επαγγελματίες στη δουλειά μας, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είμαστε τελείως διαφορετικοί στο σπίτι και όπως είμαστε μαζί. Προφανώς περνάω καλά και με προσέχει ένας άνθρωπος και είμαι μαζί του.

Το περίεργο που βλέπω καμιά φορά είναι ότι λένε “Ο Δημήτρης έχει θυμώσει με κάποιον και μιλάει άσχημα στα Stories του, άρα και η Ηλιάνα είναι σαν τον Δημήτρη”.

Κανείς δεν βλέπει όμως την καθημερινή παρουσία της Ηλιάνας που δεν μιλάει άσχημα. Κανείς όμως δεν σκέφτηκε μήπως ο Δημήτρης είναι σαν την Ηλιάνα; Υπάρχει και η άλλη πλευρά» εξομολογήθηκε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

«Η έννοια της ραπ και της τραπ είναι αυτή σε ολόκληρο τον κόσμο. Το τι λέει ένα τραγούδι δεν σημαίνει ότι ο άνθρωπος που το λέει κάνει το ίδιο και στη ζωή του ή σκέφτεται έτσι ή όλα αυτά.

Τι είναι πιο σημαντικό, τι τραγουδάμε και τι λέμε ή ποιοι είμαστε πραγματικά στη ζωή μας και πώς συμπεριφερόμαστε; Μπορεί κι εμένα καμιά φορά να με ενοχλήσει κάποιος στίχος και να το συζητήσουμε με τον Δημήτρη, αλλά είναι καλλιτέχνης και είναι η δουλειά του, δεν μπορώ να ανακατευτώ. Ούτε ο Δημήτρης θα μου πει δεν μου αρέσει αυτό το θέμα στην εκπομπή σου, βγάλε το» τόνισε η γνωστή παρουσιάστρια.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις