Δευτέρα, 29 Απρ.
19oC Αθήνα

Ηλίας Μπόγδανος για Survivor: Δεν περίμενα να αποβληθεί για ένα χαρτάκι ο Γκότσης, με έκανε unfollow

Ηλίας Μπόγδανος για Survivor: Δεν περίμενα να αποβληθεί για ένα χαρτάκι ο Γκότσης, με έκανε unfollow

Ο τραγουδιστής και πρώην παίκτης του Survivor, Ηλίας Μπόγδανος, μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό μας», και αποκάλυψε για πρώτη φορά τι έγραψε ο ίδιος στο περιβόητο «χαρτάκι» που κυκλοφόρησε στο reality επιβίωσης.

«Αυτό που με στεναχώρησε είναι ότι δεν μπορούσα να τοποθετηθώ τόσο καιρό που έλειπα. Προφανώς υπάρχουν πάντα δύο όψεις του νομίσματος.

Ήμουν σε ένα παιχνίδι, ήμουν μακριά και το ότι δεν μπορούσα να τοποθετηθώ και βγήκα και είδα τι ειπώθηκε, στεναχωρήθηκα λίγο», σημείωσε αρχικά ο Ηλίας Μπόγδανος.

«Σε μια τόσο τεράστια παραγωγή, το πιο μικρό πράγμα που γίνεται διογκώνεται σημαντικά. Προφανώς το έγραψα εγώ.

Η ίδια η παραγωγή γνώριζε τι είχε συμβεί από το πρώτο δευτερόλεπτο. Εγώ κρατούσα το στυλό, προς όφελος όλων, χωρίς να σημαίνει κάτι αυτό», είπε στη συνέχεια ο Ηλίας Μπόγδανος.

«Ήμασταν φίλοι με τον Ηλία Γκότση μέχρι εκείνη τη στιγμή. Δεν έχουμε προλάβει να μιλήσουμε. Δεν ξέρω πώς θα εξελιχθεί όλο αυτό. Είμαι άνθρωπος που πάντα θέλω να συζητάω, εμένα δεν μου έχει μείνει καμία πικρία. Ήρθε ένα χαρτί από έναν άνθρωπο και κλήθηκα να το μεταφράσω.

Έγραψα στο χαρτάκι καφές, τσιγάρα, μπισκότα. Ποιος πληρώνει, αυτός που πληρώνει πάντα», πρόσθεσε στη συνέχεια ο πρώην παίκτης του Survivor.

«Δεν έχω έρθει εδώ να εκθέσω κανέναν άνθρωπο. Ο Ηλίας Γκότσης δεν έφυγε για το χαρτάκι. Η παραγωγή του Survivor ήξερε όλα τα δεδομένα από την αρχή και έκριναν με το δικό τους σκεπτικό και αποφάσισαν ότι όποιοι ήταν να παραμείνουν παρέμειναν και όποιοι έπρεπε να αποβληθούν, αποβλήθηκαν», τόνισε στη συνέχεια ο Ηλίας Μπόγδανος.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις