Lifestyle

Ιωάννα Λίλη: Με σέξι εμφάνιση κάνει τις αγορές της!

Πιο εντυπωσιακή από ποτέ με σέξι look έκανε τη βόλτα της στα μαγαζιά της Θεσσαλονίκης η Ιωάννα Λίλη, λίγες μέρες πριν μπει ξανά στο πλατό για την εκπομπή της στο TV Μακεδονία.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Πιο σέξι και ανανεωμένη από ποτέ εμφανίστηκε σε βόλτα της στα μαγαζιά της Θεσσαλονίκης η Ιωάννα Λίλη, λίγες μέρες πριν μπει ξανά στο πλατό για την εκπομπή της στο TV Μακεδονία.

Η Ιωάννα που προσέχει τη διατροφή της και γυμνάζεται τρεις φορές την εβδομάδα, απαθανατίστηκε από το φακό του περιοδικού YOU, να δοκιμάζει μπουφάν αλλά και να διαλέγει τα κοστούμια του συζύγου της Θοδωρή Ζαγοράκη, ο οποίος όπως είναι λογικό οι υποχρέωσεις του στην Ευρωβουλή τον θέλουν και άψογο στυλιστικά.

Διάβασε περισσότερα στο TLIFE

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Ντορέττα Παπαδημητρίου και Γιώργος Γεροντιδάκης είπαν «αντίο» στο καλοκαίρι με φόντο τα Κουφονήσια
Τα Κουφονήσια αποτέλεσαν τον τελευταίο σταθμό των καλοκαιρινών διακοπών του ζευγαριού, με τη Ντορέττα Παπαδημητρίου να δείχνει μέσα από τις αναρτήσεις της πόσο έχει απολαύσει την παραμονή της στο νησί
Γιώργος Γεροντιδάκης και Ντορέττα Παπαδημητρίου