Τρίτη, 23 Απρ.
19oC Αθήνα

Ιωάννα Μαλέσκου: Θα ήταν ψέμα να πω ότι ήταν όλα ρόδινα στην τηλεόραση

Ιωάννα Μαλέσκου: Θα ήταν ψέμα να πω ότι ήταν όλα ρόδινα στην τηλεόραση

Για την εμπειρία της ως νέα μητέρα αλλά και από την παρουσία της στην τηλεόραση μιλά, αυτή την Κυριακή (25.02.2024) η Ιωάννα Μαλέσκου στην εκπομπή «Μαμά-δες».

«Δεν έχω αφομοιώσει ακόμα την πληροφορία ότι έχω γίνει μητέρα, κάθε μέρα “ρουφάω” στιγμές. Δεν την έχω χορτάσει αλλά δεν νομίζω να τη χορτάσω και ποτέ αυτό το πλάσμα. Την κοιτάζω και νιώθω ότι ξαναγεννιέμαι. Νιώθω τόσο χαρούμενη και γεμάτη που δεν μπορώ να θυμηθώ πώς ήμουν πριν, όταν έλεγα ότι νιώθω ευτυχισμένη», εξομολογείται η Ιωάννα Μαλέσκου.

Αναφερόμενη στην εμπειρία της από την τηλεόραση, η γνωστή παρουσιάστρια δεν κρύβει πως τα πράγματα δεν ήταν καθόλου όπως τα περίνενε…

«Η τηλεόραση είναι εξαιρετικά ανταγωνιστικός χώρος. Το διαπίστωσα πιο έντονα ερχόμενη εδώ, ακόμη κι αν εσύ έρχεσαι με διαφορετικές προθέσεις και με το σκεπτικό ότι “δεν έρχομαι να ενοχλήσω κάποιον” – όντως ποτέ δεν είχα αυτή τη διάθεση – αλλά “έρχομαι να κάνω κάτι με πολλή αγάπη”.

Αντικρίζεις πράγματα από ανθρώπους που πολλές φορές στεκόμενοι σε αυτό που μπορεί να έχουν φτιάξει άλλοι για σένα ως εικόνα και είναι προκατειλημμένοι πριν σε γνωρίσουν ή δεν έχουν και τη διάθεση να σε γνωρίσουν.

Χτίζουν κάποια τείχη και δημιουργούν κάποια αγκάθια, τα οποία όσο κι αν θέλεις να τα αποφύγεις, όσο και να ελίσσεσαι και να προστατεύεσαι ως άνθρωπος, συμβαίνει.

Θα ήταν ψέμα να σου πω ότι ήταν όλα ρόδινα και όπως τα περίμενα. Δεν ήταν όλα όπως τα περίμενα».

 

Το απόσπασμα προβλήθηκε στην εκπομπή Happy Day.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις