Σάββατο, 4 Μαΐ
16oC Αθήνα

Ιωάννα Παππά: Δεν αποκλείω να γίνει κάποια στιγμή γάμος

Ιωάννα Παππά: Δεν αποκλείω να γίνει κάποια στιγμή γάμος

Για τη σχέση της με τον σύντροφό της, Κώστα Πάντο αλλά και τον γιο της, Αντώνη, μίλησε η Ιωάννα Παππά στην πρεμιέρα της εκπομπής «Μπαμπά-δες» της ΕΡΤ.

Η Ιωάννα Παππά και ο σύντροφός της έχουν αποκτήσει έναν γιο, τον Αντώνη. Το ζευγάρι δεν έχει παντρευτεί, με την ηθοποιό να εξηγεί το γιατί και να μην αποκλείει να γίνει αυτό στο μέλλον.

«Δεν είναι ο Κώστας της ιδέας του γάμου και εγώ, επειδή δεν ήμουν σκληροπυρηνική, δεν επέμεινα πολύ. Δεν το αποκλείω να γίνει κάποια στιγμή», είπε η Ιωάννα Παππά.

Σε ό,τι αφορά στη μητρότητα και τη σχέση της ίδιας και του συντρόφου της με τον γιο τους, η Ιωάννα Παππά είπε: «Θέλω να καταλαβαίνει ο Κώστας το παιδί αλλά θέλω να καταλαβαίνει και εμένα, ότι είμαστε μαζί σε αυτό. Ελπίζω να πάμε μαζί θετικά σε αυτή τη διαδρομή, να συμφωνήσουμε πιο πολύ.

Όταν μπαίνει ένα παιδί ορίζει πολύ τα πράγματα, απόλυτα. Δεν γίνεται να μην αλλάξει η σχέση και αυτό αλλάζει αλλιώς. Ακόμα και να συμφωνήσετε ότι θέλετε να μείνετε έτσι, κάτι θα γίνει και θα το ανατρέψει αυτό.

Η πρώτη φορά που αισθάνθηκα τύψεις ήταν φέτος και το εισέπραξα από το παιδί. Έλεγε ότι θέλω τη μαμά μου και τον μπαμπά μου. Δεν λείπαμε πολύ καιρό αλλά και δύο μέρες να λείψεις για ένα παιδί είναι too much», σημείωσε η ηθοποιός.

 

«Τη μητέρα μου ο Αντώνης την πρόλαβε δύο χρόνια, τη θυμάται και την αναφέρει και προσπαθώ να συντηρώ και εγώ τη μνήμη της. Στεναχωριέμαι για εκείνη γιατί ήθελα να τον δει να μεγαλώνει», ανέφερε επίσης η Ιωάννα Παππά.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις