Lifestyle

Ιωάννα Τούνη: Δείχνει τα 4 σπίτια που αγόρασε στη Θεσσαλονίκη και θέλει να νοικιάσει

Η Ιωάννα Τούνη δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στη Θεσσαλονίκη και εξηγεί μέσα από τα βίντεο που ανέβασε στα social media
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου αφήνουν πίσω τις γιορτές και επικεντρώνονται στις δραστηριότητές τους. Η γνωστή influencer θα προσπαθήσει να βρει το επόμενο διάστημα ενοικιαστές για τα 4 σπίτια που αγόρασε στη Θεσσαλονίκη. Έκανε τις εργασίες που έκρινε απαραίτητες και πλέον περιμένει την εκδήλωση ενδιαφέροντος.

Η Ιωάννα Τούνη, αφού πέρασε όλες τις γιορτές των Χριστουγέννων στην Αράχωβα μαζί με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και τον γιο τους, επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη την Πέμπτη (02-01-2024) καθώς έπρεπε να δει ολοκληρωμένα τα τέσσερα σπίτια που είχε αγοράσει πριν από λίγους μήνες.

Η ίδια είχε αποκαλύψει πριν λίγο καιρό πως αγόρασε τέσσερα μικρά σπίτια στο κέντρο της πόλης, τα οποία θέλει να εκμεταλλευτεί επιχειρηματικά και να τα νοικιάσει.

Μέσα από φωτογραφίες και βίντεο, η Ιωάννα Τούνη έδειξε στους διαδικτυακούς της φίλους πώς έγιναν τα σπίτια τώρα που ολοκληρώθηκαν και πλέον ανυπομονεί για το νέο της επαγγελματικό εγχείρημα.

Μέσα από ένα Instagram story, στο οποίο ο Δημήτρης Αλεξάνδρου παίζει με το μωρό μιας φίλης τους, η Ιωάννα Τούνη σημείωσε: «Δημήτρη αν θέλεις δεύτερο μωρό, να ξέρεις, από εμένα, ξέχνα το».

Στο συγκεκριμένο βίντεο, μάλιστα, η Θεσσαλονικιά επιχειρηματίας ανέφερε πως «Όλες οι φίλες μου γίνονται μαμάδες σιγά-σιγά. Δημήτρη Αλεξάνδρου εσύ ούτε να το σκέφτεσαι για δεύτερο παιδί».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Σία Κοσιώνη: «Δεν έφυγα με πικρία από τον ΣΚΑΪ, δεν θεωρώ ότι έχω υποβαθμιστεί που από anchorwoman είμαι σχολιάστρια»
Η παρουσιάστρια μίλησε και για τη νέα της θέση στον ΑΝΤ1 αλλά και για τη σχέση της με τον Κώστα Μπακογιάννη αναφέροντας ότι «υπάρχει βαθιά αγάπη και σεβασμός - Θέλω να πιστεύω πως είμαστε ακόμα ερωτευμένοι»
Σία Κοσιώνη
7
Συντετριμμένοι Μπρούκλιν Μπέκαμ και Πάρις Χίλτον αποχαιρετούν τον Πρίσλεϊ Γκέρμπερ που πέθανε μόλις στα 27 του – «Ήσουν ο πιο καλός»
Ο γιος της Σίντι Κρόφορντ άφησε την τελευταία του πνοή σε κέντρο αποκατάστασης την Κυριακή (20.09.2026) - «Προσεύχομαι να είναι η τελευταία φορά», η ανάρτηση για την απεξάρτηση πριν από τον θάνατό του
Πρίσλεϊ Γκέρμπερ